The flavor of the color and the texture of the shape [recurso eletrônico] : effects of visual aspects on expectation and perception of chocolates = O sabor da cor e a textura do formato: efeitos de aspectos visuais na expectativa e percepção de chocolates

The flavor of the color and the texture of the shape [recurso eletrônico] : effects of visual aspects on expectation and perception of chocolates = O sabor da cor e a textura do formato: efeitos de aspectos visuais na expectativa e percepção de chocolates

Iuri Yudi Furukita Baptista

TESE

Multilíngua

T/UNICAMP B229f

[O sabor da cor e a textura do formato]

Campinas, SP : [s.n.], 2022.

1 recurso online (139 p.) : il., digital, arquivo PDF.

Orientador: Jorge Herman Behrens

Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos

Resumo: A degustação de alimentos é uma experiência multissensorial capaz de envolver todos os sentidos humanos, inclusive a visão. Os aspectos visuais contribuem para a experiência de comer e beber ao chamar atenção, expressar identidade, comunicar qualidades, provocar emoções e também influenciar...

Abstract: Food tasting is a multisensory experience that involves all human senses, including vision. Visual aspects contribute to the experience of eating and drinking by drawing attention, expressing identity, communicating qualities, eliciting emotions and influencing both expectations and...

The flavor of the color and the texture of the shape [recurso eletrônico] : effects of visual aspects on expectation and perception of chocolates = O sabor da cor e a textura do formato: efeitos de aspectos visuais na expectativa e percepção de chocolates

Iuri Yudi Furukita Baptista

										

The flavor of the color and the texture of the shape [recurso eletrônico] : effects of visual aspects on expectation and perception of chocolates = O sabor da cor e a textura do formato: efeitos de aspectos visuais na expectativa e percepção de chocolates

Iuri Yudi Furukita Baptista