Terminal de consulta web

Polyphenols, antioxidants, and antimutagenic effects of copaifera langsdorffii fruit

Polyphenols, antioxidants, and antimutagenic effects of copaifera langsdorffii fruit

Ângela Giovana Batista, Angélica Simões Ferrari, Débora Cristina da Cunha, Juliana Kelly da Silva, Cinthia Baú Betim Cazarin, Luiz Claudio Correa, Marcelo Alexandre Prado, Luciano Bruno de Carvalho-Silva, Elizabethe Adriana Esteves, Mário Roberto Maróstica Júnior

ARTIGO

Inglês

Copaifera langsdorffii (copaiba) is a Brazilian exotic fruit, poorly studied regarding its bioactive composition. The aim of this study was to determine bioactive compounds, antioxidant and antimutagenic activities of copaiba pulp. The samples were extracted with different solvents in order to... Ver mais

CONSELHO NACIONAL DE DESENVOLVIMENTO CIENTÍFICO E TECNOLÓGICO - CNPQ

300533/2013-6

COORDENAÇÃO DE APERFEIÇOAMENTO DE PESSOAL DE NÍVEL SUPERIOR - CAPES

FUNDAÇÃO DE AMPARO À PESQUISA DO ESTADO DE SÃO PAULO - FAPESP

Fechado

Polyphenols, antioxidants, and antimutagenic effects of copaifera langsdorffii fruit

Ângela Giovana Batista, Angélica Simões Ferrari, Débora Cristina da Cunha, Juliana Kelly da Silva, Cinthia Baú Betim Cazarin, Luiz Claudio Correa, Marcelo Alexandre Prado, Luciano Bruno de Carvalho-Silva, Elizabethe Adriana Esteves, Mário Roberto Maróstica Júnior

										

Polyphenols, antioxidants, and antimutagenic effects of copaifera langsdorffii fruit

Ângela Giovana Batista, Angélica Simões Ferrari, Débora Cristina da Cunha, Juliana Kelly da Silva, Cinthia Baú Betim Cazarin, Luiz Claudio Correa, Marcelo Alexandre Prado, Luciano Bruno de Carvalho-Silva, Elizabethe Adriana Esteves, Mário Roberto Maróstica Júnior

    Fontes

    Food chemistry (Fonte avulsa)