Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/44244
Type: Artigo de periódico
Title: Uso doméstico da maceração e seu efeito no valor nutritivo do feijão-comum (Phaseolus vulgaris, L.)
Title Alternative: Soaking domestic procedure and its effect on nutritive value of common bean (Phaseolus vulgaris, L.)
Author: Oliveira, Admar Costa de
Reis, Soely Maria Pissini Machado
Leite, Eliete de Carvalho
Vilela, Elke Simoni Dias
Pádua, Eloisa Amaral
Tassi, Erika Maria Marcondes
Cúneo, Florencia
Jacobucci, Helaine Beatriz
Pereira, Joelma
Dias, Nádia Fátima Gibrim Pereira
Gonzalez, Norka Beatriz Barrueto
Zinsly, Patrícia Ferreira
Editor: Pontifícia Universidade Católica de Campinas
Rights: aberto
Identifier DOI: 10.1590/S1415-52731999000200009
Address: http://dx.doi.org/10.1590/S1415-52731999000200009
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52731999000200009
Date Issue: 1-Aug-1999
Appears in Collections:Artigos e Materiais de Revistas Científicas - Unicamp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S1415-52731999000200009.pdf45.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.