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dc.contributor.CRUESPUNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINASpt_BR
dc.contributor.authorunicampConsoli, Larissapt_BR
dc.contributor.authorunicampDias, Ramonita Aparecida de Oliveirapt_BR
dc.contributor.authorunicampRabelo, Renata Santospt_BR
dc.contributor.authorunicampFurtado, Guilherme de Figueiredopt_BR
dc.contributor.authorunicampSussulini, Alessandrapt_BR
dc.contributor.authorunicampCunha, Rosiane Lopes dapt_BR
dc.contributor.authorunicampHubinger, Miriam Dupaspt_BR
dc.typeArtigopt_BR
dc.titleSodium caseinate-corn starch hydrolysates conjugates obtained through the Maillard reaction as stabilizing agents in resveratrol-loaded emulsionspt_BR
dc.contributor.authorConsoli, Larissapt_BR
dc.contributor.authorDias, Ramonita A.O.pt_BR
dc.contributor.authorRabelo, Renata S.pt_BR
dc.contributor.authorFurtado, Guilherme F.pt_BR
dc.contributor.authorSussulini, Alessandrapt_BR
dc.contributor.authorCunha, Rosiane L.pt_BR
dc.contributor.authorHubinger, Míriam Dupaspt_BR
dc.subjectCaseinato de sodiopt_BR
dc.subjectMaillard, Reação dept_BR
dc.subjectCromatografiapt_BR
dc.subjectEncapsulaçãopt_BR
dc.subjectSodium caseinatept_BR
dc.subjectMaillard reactionpt_BR
dc.subjectChromatographypt_BR
dc.subjectEncapsulationpt_BR
dc.description.abstractFunctional properties of proteins can be improved by inducing the Maillard reaction in protein-carbohydrate mixtures. Wet-heating methods have been less explored than dry-heating for this purpose, despite its advantages such as faster reaction and the nonpt_BR
dc.relation.ispartofFood hydrocolloidspt_BR
dc.relation.ispartofabbreviationFood hydrocoll.pt_BR
dc.publisher.cityAmsterdampt_BR
dc.publisher.countryPaíses Baixospt_BR
dc.publisherElsevierpt_BR
dc.date.issued2018pt_BR
dc.date.monthofcirculationNov.pt_BR
dc.language.isoengpt_BR
dc.description.volume84pt_BR
dc.description.firstpage458pt_BR
dc.description.lastpage472pt_BR
dc.rightsFechadopt_BR
dc.sourceWOSpt_BR
dc.identifier.issn0268-005Xpt_BR
dc.identifier.eissn1873-7137pt_BR
dc.identifier.doi10.1016/j.foodhyd.2018.06.017pt_BR
dc.identifier.urlhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X18305022pt_BR
dc.description.sponsorshipFAPESP - FUNDAÇÃO DE AMPARO À PESQUISA DO ESTADO DE SÃO PAULOpt_BR
dc.description.sponsorshipCAPES - COORDENAÇÃO DE APERFEIÇOAMENTO DE PESSOAL E NÍVEL SUPERIORpt_BR
dc.description.sponsorshipCNPQ - CONSELHO NACIONAL DE DESENVOLVIMENTO CIENTÍFICO E TECNOLÓGICOpt_BR
dc.description.sponsorship1FAPESP - FUNDAÇÃO DE AMPARO À PESQUISA DO ESTADO DE SÃO PAULOpt_BR
dc.description.sponsorship1CAPES - COORDENAÇÃO DE APERFEIÇOAMENTO DE PESSOAL E NÍVEL SUPERIORpt_BR
dc.description.sponsorship1CNPQ - CONSELHO NACIONAL DE DESENVOLVIMENTO CIENTÍFICO E TECNOLÓGICOpt_BR
dc.description.sponsordocumentnumberEMU 2009/54137-1pt_BR
dc.description.sponsordocumentnumber2011/06083-0pt_BR
dc.description.sponsordocumentnumber2015/11984-7pt_BR
dc.description.sponsordocumentnumbersem informaçãopt_BR
dc.description.sponsordocumentnumber140273/2014-0pt_BR
dc.description.sponsordocumentnumber140271/2014-7pt_BR
dc.date.available2020-11-19T19:14:07Z-
dc.date.accessioned2020-11-19T19:14:07Z-
dc.description.provenanceMade available in DSpace on 2020-11-19T19:14:07Z (GMT). No. of bitstreams: 1 000438137700052.pdf: 2336155 bytes, checksum: 307299d56d065433bd2986ce4e215bf4 (MD5) Previous issue date: 2018en
dc.identifier.urihttp://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/352712-
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentDepartamento de Química Analíticapt_BR
dc.contributor.departmentDepartamento de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.departmentDepartamento de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeInstituto de Químicapt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimpt_BR
dc.identifier.source000438137700052pt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcid0000-0002-5092-5867pt_BR
dc.creator.orcid0000-0003-2228-5492pt_BR
dc.creator.orcid0000-0002-9933-3969pt_BR
dc.type.formArtigopt_BR
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