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dc.contributor.CRUESPUNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINASpt_BR
dc.contributor.authorunicampRibeiro, Marilene De Mori Morsellipt_BR
dc.contributor.authorunicampMing, Chiu Chipt_BR
dc.contributor.authorunicampLopes, Thiago Inácio Barrospt_BR
dc.contributor.authorunicampGrimaldi, Renatopt_BR
dc.contributor.authorunicampMarsaioli, Anita Jocelynept_BR
dc.contributor.authorunicampGonçalves, Lireny Aparecida Guaraldopt_BR
dc.typeArtigopt_BR
dc.titleEnzymatic synthesis of structured lipids from liquid and fully hydrogenated high oleic sunflower oilpt_BR
dc.contributor.authorRibeiro, Marilene D. M. Morsellipt_BR
dc.contributor.authorMing, Chiu Chihpt_BR
dc.contributor.authorLopes, Thiago I. B.pt_BR
dc.contributor.authorGrimaldi, Renatopt_BR
dc.contributor.authorMarsaioli, Anita J.pt_BR
dc.contributor.authorGonçalves, Lireny Ap. G.pt_BR
dc.subjectInteresterificação enzimaticapt_BR
dc.subjectÓleo de girassol alto oleicopt_BR
dc.subjectLipídios estruturadospt_BR
dc.subjectTriacilgliceroispt_BR
dc.subjectEnzymatic interesterificationpt_BR
dc.subjectHigh oleic sunflower oilpt_BR
dc.subjectStructured lipidspt_BR
dc.subjectTriacylglycerolspt_BR
dc.description.abstractStructured lipids (SL) were synthesized via enzymatic (EI) and chemical interesterification of high oleic sunflower oil (SO) and fully hydrogenated high oleic SO with Lipozyme TL IM (Thermomyces lanuginose) for 3 h at 70°C, 300 rpm. Reaction showed changept_BR
dc.relation.ispartofInternational journal of food propertiespt_BR
dc.relation.ispartofabbreviationpt_BR
dc.publisher.cityNew York, NYpt_BR
dc.publisher.countryEstados Unidospt_BR
dc.publisherTaylor & Francispt_BR
dc.date.issued2018pt_BR
dc.date.monthofcirculationMaypt_BR
dc.language.isoengpt_BR
dc.description.volume21pt_BR
dc.description.issuenumber1pt_BR
dc.description.firstpage702pt_BR
dc.description.lastpage716pt_BR
dc.rightsAbertopt_BR
dc.sourceWOSpt_BR
dc.identifier.issn1094-2912pt_BR
dc.identifier.eissn1532-2386pt_BR
dc.identifier.doi10.1080/10942912.2018.1454943pt_BR
dc.identifier.urlhttps://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2018.1454943pt_BR
dc.description.sponsorshipsem informaçãopt_BR
dc.description.sponsorship1sem informaçãopt_BR
dc.description.sponsordocumentnumbersem informaçãopt_BR
dc.date.available2020-11-19T19:14:06Z-
dc.date.accessioned2020-11-19T19:14:06Z-
dc.description.provenanceMade available in DSpace on 2020-11-19T19:14:06Z (GMT). No. of bitstreams: 1 000431557500010.pdf: 1880668 bytes, checksum: 050ba21599f895832eb3d2c94a0717d9 (MD5) Previous issue date: 2018en
dc.identifier.urihttp://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/352705-
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentsem informaçãopt_BR
dc.contributor.departmentDepartamento de Química Orgânicapt_BR
dc.contributor.departmentDepartamento de Tecnologia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeInstituto de Químicapt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.contributor.unidadeInstituto de Químicapt_BR
dc.contributor.unidadeFaculdade de Engenharia de Alimentospt_BR
dc.identifier.source000431557500010pt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcidsem informaçãopt_BR
dc.creator.orcid0000-0002-7894-6942pt_BR
dc.creator.orcid0000-0003-3685-5724pt_BR
dc.type.formArtigopt_BR
Appears in Collections:IQ - Artigos e Outros Documentos
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