Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/322549
Type: TESE
Degree Level: Doutorado
Title: Obtenção de farinha de banana verde por diferentes processos de secagem e aplicação em produtos alimentícios
Title Alternative: Production of green banana flour by different drying processes and its application in food products
Author: Ormenese, Rita de Cassia Salvucci Celeste
Advisor: Collares-Queiroz, Fernanda Paula, 1966-
Abstract: Resumo: O resumo poderá ser visualizado no texto completo da tese digital

Abstract: The abstract is available with the full electronic document
Subject: Farinha de banana verde
Amido resistente
Secador rotativo
Atomização
Secador de bandejas
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: ORMENESE, Rita de Cassia Salvucci Celeste. Obtenção de farinha de banana verde por diferentes processos de secagem e aplicação em produtos alimentícios. 2010. 156 p. Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/322549>. Acesso em: 16 ago. 2018.
Date Issue: 2010
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Ormenese_RitaDeCassiaSalvucciCeleste_D.pdf38.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.