Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/322546
Type: DISSERTAÇÃO
Degree Level: Mestrado
Title: Estudo da produção de bacteriocina por Enterococcus faecium em fermentação submersa
Author: Ogrodowski, Rodenei
Advisor: Alegre, Ranulfo Monte, 1951-
Abstract: Resumo: O resumo poderá ser visualizado no texto completo da tese digital

Abstract: The abstract is available with the full electronic document
Subject: Fermentação
Microorganismos
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: OGRODOWSKI, Rodenei. Estudo da produção de bacteriocina por Enterococcus faecium em fermentação submersa. 2001. 68 p. Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/322546>. Acesso em: 27 jul. 2018.
Date Issue: 2001
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Ogrodowski_Rodenei_M.pdf13.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.