Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/266604
Type: TESE
Title: Caracterização do óleo essencial de lippia gracilis schum e de seus principais constituintes por termogravimetria
Title Alternative: Characterization of essential oil of lippia gracilis schum and its main constituents by thermogravimetry
Author: Oliveira, Carlos Eduardo Lima de
Advisor: Cremasco, Marco Aurelio, 1962-
Abstract: Resumo: As espécies vegetais Lippia gracilis, popularmente conhecida como "alecrim-da-chapada" ou "alecrim-de-tabuleiro", são arbustos caducifólios, ramificados, com caule quebradiço, de até 2 m de altura...Observação: O resumo, na íntegra, poderá ser visualizado no texto completo da tese digital

Abstract: The plant species Lippia gracilis, popularly known as "alecrim-da-chapada" or "alecrim-de-tabuleiro", are deciduous shrubs, branched, with brittle stems, up to 2 m tall. Belong to the family Verbenaceae and are widely distributed in America and Africa, mainly in tropical countries. ...Note: The complete abstract is available with the full electronic document
Subject: Termodinâmica
Cinética
Óleo essencial
Pressão de vapor
Termogravimetria
Language: Português
Editor: [s.n.]
Date Issue: 2012
Appears in Collections:FEQ - Dissertação e Tese

Files in This Item:
File SizeFormat 
Oliveira_CarlosEduardoLimade_M.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.