Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/256375
Type: TESE
Degree Level: Doutorado
Title: Extração supercritica de oleo aromatico de cafe torrado
Author: Oliveira, Alessandra Lopes de
Advisor: Cabral, Fernando Antonio, 1954-
Abstract: Resumo: O resumo podera ser visualizado no texto completo da tese digital

Abstract: The abstract is available with the full electronic digital document
Subject: Extração com fluído supercrítico
Equações de estado
Óleo de café
Solubilidade
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: OLIVEIRA, Alessandra Lopes de. Extração supercritica de oleo aromatico de cafe torrado. 2001. 405p. Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/256375>. Acesso em: 29 jul. 2018.
Date Issue: 2001
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Oliveira_AlessandraLopesde_D.pdf59.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.