Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/256036
Type: DISSERTAÇÃO
Degree Level: Mestrado
Title: Propriedades reologicas de doce de banana
Author: Toledo, Paulo Ferraz de
Advisor: Lopes, Celso Costa, 1956-
Subject: Banana
Viscoelasticidade
Modelo de Maxwell
Modelo de Peleg
Sacarose
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: TOLEDO, Paulo Ferraz de. Propriedades reologicas de doce de banana. 2004. 76f. Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/256036>. Acesso em: 3 ago. 2018.
Date Issue: 2004
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Toledo_PauloFerrazde_M.pdf571.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.