Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255956
Type: TESE
Title: Prolongamento da vida-de-prateleira da carne bovina pelo tratamento pre-abate com destilado da desodorização do oleo de soja (DDOS)
Author: Borher, Jose Ricardo Zebende
Advisor: Anjos, Carlos Alberto Rodrigues, 1957-
Abstract: Resumo: Esta pesquisa avaliou a aplicação intra-ruminal de destilado da desodorização do óleo de soja (OOOS) em bovinos nelore (Bos taurus indicus), em relação à absorção e incorporação de vitamina E em diferentes tecidos. Aplicou-se OOOS contendo 11,79 % de tocoferóis totais em dose única 48 horas antes do abate ¿Observação: O resumo, na íntegra poderá ser visualizado no texto completo da tese digital.

Abstract: This research evaluated the intra-ruminal application of soybean oil deodorizer distillate (8000) made in Nelore bovine cattle (Bos taurus indicus) in relation to absorption and incorporation of vitamin E in different tissues. The 8000, containing 11,79 S<- o of total Tocopherols, had been applied as a unique dose 48 hours before the cattle butchering ...Note: The complete abstract is available with the full electronic digital thesis or dissertations.
Subject: Vitamina E
Carne bovina
Estabilidade
Language: Português
Editor: [s.n.]
Date Issue: 2002
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Borher_JoseRicardoZebende_D.pdf27.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.