Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255735
Type: DISSERTAÇÃO
Degree Level: Mestrado
Title: Contribuição ao estudo dos fatores envolvidos na produção de goma xantana por Xanthomonas manihotis
Author: Cruz, Crispin Humberto Garcia
Advisor: Perez Canhos, Vanderlei, 1948-
Canhos, Vanderlei Perez, 1948-
Abstract: Resumo: O resumo poderá ser visualizado no texto completo da tese digital.

Abstract: The abstract is available with the full electronic digital document.
Subject: Xantoma - Aspectos nutricionais
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: CRUZ, Crispin Humberto Garcia. Contribuição ao estudo dos fatores envolvidos na produção de goma xantana por Xanthomonas manihotis. 1983. 32f. Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/255735>. Acesso em: 14 jul. 2018.
Date Issue: 1983
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Cruz_CrispinHumbertoGarcia_M.pdf969.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.