Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255562
Type: DISSERTAÇÃO
Degree Level: Mestrado
Title: Caracterização das interações macromoleculares em geis acidos de caseina-xantana-sacarose : analises reologicas e termica
Author: Braga, Ana Luiza Mattos
Advisor: Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-
Abstract: Resumo: O resumo podera ser visualizado no texto completo da tese digital

Abstract: The abstract is available with the full electronic digital document
Subject: Reologia
Calorimetria
Biopolímeros
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: BRAGA, Ana Luiza Mattos. Caracterização das interações macromoleculares em geis acidos de caseina-xantana-sacarose: analises reologicas e termica. 2002. 202p. Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/255562>. Acesso em: 31 jul. 2018.
Date Issue: 2002
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Braga_AnaLuizaMattos_M.pdf30.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.