Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255391
Type: DISSERTAÇÃO
Degree Level: Mestrado
Title: Validação do processo de esterilização para polpa de tomate em unidade UHT
Author: Pacheco, Cristiana de Paula
Advisor: Rodriguez de Massaguer, Pilar, 1947-
Massaguer, Pilar Rodriguez de, 1947-
Abstract: Resumo: O resumo podera ser visualizado no texto completo da tese digital

Abstract: The abstract is available with the full electronic digital document
Subject: Esterilização
Tomate - Produtos
Fungos
Bacillus (Bacteria)
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: PACHECO, Cristiana de Paula. Validação do processo de esterilização para polpa de tomate em unidade UHT. 2001. 154p. Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/255391>. Acesso em: 27 jul. 2018.
Date Issue: 2001
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Pacheco_CristianadePaula_M.pdf29.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.