Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254999
Type: TESE
Title: Determinação de benzo(a) pireno em pescados comercializados em Campinas-SP
Title Alternative: Determination of benzo (a) pyrene in fish sold in Campinas, Sao Paulo
Author: Azeredo, Antonio
Advisor: Toledo, Maria Cecilia de Figueiredo, 1953-
Abstract: Resumo: Hidrocarbonetos policíclicos aromáticos (HPAs), entre os quais o benzo(a)pireno (B[a]P) é um doa mais estudados, são contaminates formados pela pirólise incompleta da matéria orgânica tecnológicos. Estes compostos estão presentes no meio ambiente e nos alimentos e caracterizam-se por apresentarem elevada toxicidade

Abstract: Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs), including benzo (a) pyrene (B [a] P) is a donates most studied, are incomplete Contaminat formed by pyrolysis of organic material technology. These compounds are present in the environment and in foods and are characterized by high toxicity present
Subject: Hidrocarbonetos policiclicos aromaticos
Análise
Peixe
Pescados
Toxicologia
Language: Português
Editor: [s.n.]
Date Issue: 2001
Appears in Collections:FEA - Dissertação e Tese

Files in This Item:
File SizeFormat 
Azeredo_Antonio_M.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.