Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254668
Type: TESE
Title: Modificação via enzimatica da composição trigliceridica do oleo de piqui (Caryocar brasiliense camb)
Author: Facioli, Nara Lucia
Advisor: Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo, 1951-
Abstract: Resumo: Os sistemas enzimaticos têm apresentado bons resultados sobre os processos químicos convencionais nas transformações de óleos e gorduras, onde são necessários normalmente um grande numero de reações. ... Observação: O resumo, na íntegra, poderá ser visualizado no texto completo da tese digital.

Abstract: Enzymatic systems have been shown good results over conventional chemical processes for fats and oils modifications, where a great number of reactions are needed. ... Note: The complete abstract is available with the full electronic digital thesis or dissertations.
Subject: Oleo de piqui
Lipase
Oleo e gorduras - Tecnologia
Language: Português
Editor: [s.n.]
Date Issue: 1996
Appears in Collections:FEA - Dissertação e Tese

Files in This Item:
File SizeFormat 
Facioli_NaraLucia_M.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.