Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254601
Type: TESE
Title: Comportamento de solutos em produtos horticolas de umidade intermediaria
Author: Villamizar de Borrero, Fanny
Advisor: Rocha, JosÉ Luiz Vasconcellos da, 1931-
Rocha, Jose Luiz V. da
Abstract: Resumo: A conservação de produtos perecíveis (frutas ou verduras) constitui importante área de tecnologia de alimentos, e vários são os processos empregados para a conservação e manutenção das qualidades desses alimentos ¿Observação: O resumo, na íntegra poderá ser visualizado no texto completo da tese digital.

Abstract: The conservation of perishable products (fruits and vegetables) is a very important field in food technology. Several conservation processes are utilized to maintain the qualities of these products ...Note: The complete abstract is available with the full electronic digital thesis or dissertations.
Subject: Hortaliças - Melhoramento genético
Alimentos - Conservação
Vagem
Language: Português
Editor: [s.n.]
Date Issue: 1979
Appears in Collections:FEA - Dissertação e Tese

Files in This Item:
File SizeFormat 
VillamizardeBorrero_Fanny_M.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.