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Type: TESE
Title: Uso do grão de amaranto no desenvolvimento de produto tipo "cookie" isento de gluten. Caracteristicas nutricionais e sensoriais
Title Alternative: Use of grain amaranth in the development of product type cookie free of gluten. Nutritional and sensory characteristics
Author: Marcilio, Roberto
Advisor: Amaya-Farfán, Jaime, 1941-
Abstract: Resumo: O único tratamento efetivo para as pessoas celíacas é a remoção total da dieta de produtos contendo glutén, ou seja, elaborados com grãos considerados tóxicos. Essa remoção é tarefa dificil devido à grande quantidade de produtos industrializados e caseiros preparados através desses cereais

Abstract: The only effective treatment to people celiacs is the total removal of the diet of products containing gluten, which is made with grains considered toxic. This removal is difficult task because of the large amount of manufactured goods and homemade prepared by the batch
Subject: Amarantacea
Dieta sem gluten - Receitas
Biscoitos - Indústria
Language: Português
Editor: [s.n.]
Date Issue: 2001
Appears in Collections:FEA - Dissertação e Tese

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