Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254381
Type: TESE
Degree Level: Doutorado
Title: Produção com tratamento enzimatico e avaliação do suco de yacon
Author: Torrez Quinteros, Edwin T
Advisor: Menezes, Hilary Castle de, 1946-
Abstract: Resumo: O resumo podera ser visualizado no texto completo da tese digital

Abstract: The abstract is available with the full electronic digital document
Subject: Inulina
Maracuja
Carotenóides
Frutanos
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: TORREZ QUINTEROS, Edwin T. Produção com tratamento enzimatico e avaliação do suco de yacon. 2000. 148 p. Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/254381>. Acesso em: 27 jul. 2018.
Date Issue: 2000
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
TorrezQuinteros_EdwinT_D.pdf30.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.