Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/248886
Type: TESE
Degree Level: Doutorado
Title: Tratamento do efluente da industria de queijos por processos biologicos e quimicos
Title Alternative: Treatments of whey effluent by biological and chemical processes
Author: Almeida, Edna dos Santos
Advisor: Duran Caballero, Nelson Eduardo, 1942-
Subject: Queijo
Soros
Águas residuais - Purificação - Processo de lodo ativado
Fermentação
Ozonização
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: ALMEIDA, Edna dos Santos. Tratamento do efluente da industria de queijos por processos biologicos e quimicos. 2004. 83f. Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Instituto de Quimica, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/248886>. Acesso em: 3 ago. 2018.
Date Issue: 2004
Appears in Collections:IQ - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Almeida_EdnadosSantos_D.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.