Browsing by Subject food safety

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2011Development and evaluation of antimicrobial and flavored film for using on pastry doughMoraes, ARFE; Vidigal, MCTR; Soares, NDF; de Moraes, LP; de Melo, NR; Goncalves, MPJ-Artigo de periódico
2007Hazards and critical control points in Brazilian seafood dish preparationLandeiro, CMPA; Almeida, RCC; Nascimento, ATM; Ferreira, JS; Yano, T; Almeida, PF-Artigo de periódico
2009Food Safety Knowledge of Cheese ConsumersPlanzer, SB; da Cruz, AG; Sant'ana, AS; Silva, R; Moura, MRL; de Carvalho, LMJ-Artigo de periódico
2013Reliability and Validity of a Questionnaire to Measure Consumer Knowledge Regarding Safe Practices to Prevent Microbiological Contamination in RestaurantsUggioni, PL; Salay, E-Artigo de periódico
1-Dec-2010Role of food safety in procedures adopted for the purchase of minimally processed and fresh vegetables by foodservicesRodrigues, Kátia Regina Martini; Salay, Elisabete-Artigo de periódico
1-Mar-2011Desenvolvimento e avaliação de filme antimicrobiano aromatizado para aplicação em massa de pastelMoraes, Allan Robledo Fialho e; Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Moraes, Luana Pereira de; Melo, Nathália Ramos de; Gonçalves, Maria Paula Junqueira-Artigo de periódico
2007The quality of Minas Frescal cheese produced by different technological processesCarvalho, JDG; Viotto, WH; Kuaye, AY-Artigo de periódico
2003Opinion of the food processors, wholesale and retail companies towards the Program for Product Quality Analysis in Sao Paulo, BrazilTabai, KC; Salay, E-Artigo de periódico
1-Dec-2001Atitudes de granjeiros, atacadistas, varejistas e consumidores em relação à qualidade sanitária do ovo de galinha in naturaRODRIGUES, Kátia Regina Martini; SALA, Elisabete-Artigo de periódico
1-Jul-2009Uso de ingredientes provenientes de OGM em rações e seu impacto na produção de alimentos de origem animal para humanosVercesi, Anibal E.; Ravagnani, Felipe G.; Di Ciero, Luciana-Artigo de periódico
1-Dec-2007Gestão de pessoas em unidades produtoras de refeições comerciais e a segurança alimentarCavalli, Suzi Barletto; Salay, Elisabete-Artigo de periódico
1-Sep-2013Alternative sanitization methods for minimally processed lettuce in comparison to sodium hypochloriteBachelli, Mara Lígia Biazotto; Amaral, Rívia Darla Álvares; Benedetti, Benedito Carlos-Artigo de periódico
2013Considerations on the Aquaculture Development and on the Use of Veterinary Drugs: Special Issue for Fluoroquinolones-A ReviewQuesada, SP; Paschoal, JAR; Reyes, FGR-Artigo de periódico
2014Assessing the costs involved in the implementation of GMP and HACCP in a small dairy factoryCusato, S; Gameiro, AH; Sant'Ana, AS; Corassin, CH; Cruz, AG; de Oliveira, CAF-Artigo de periódico
2010Behavior and Enterotoxin Production by Coagulase Negative Staphylococcus in Cooked Ham, Reconstituted Skimmed Milk, and Confectionery CreamOliveira, AM; Miya, NTN; Sant'Ana, AS; Pereira, JL-Artigo de periódico
2008Beef, chicken and pork consumption and consumer safety and nutritional concerns in the City of Campinas, Brazilda Fonseca, MDP; Salay, E-Artigo de periódico