Browsing by Subject Sucralose

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2009Sensory profile, acceptability, and their relationship for diabetic/reduced calorie chocolatesde Melo, LLMM; Bolini, HMA; Efraim, P-Artigo de periódico
2011Desenvolvimento de bolo de cenoura sem glúten com sacarose e diet e estudo do impacto do edulcorante no perfil sensorial e na aceitação do consumidorMaurício, Angélica Aparecida, 1972-Bolini, Helena Maria André, 1961-TESE
2008Perfil sensorial como ferramenta para o desenvolvimento de chocolates ao leite Diet em sacarose e Light em calorias contendo substitutos da sacarose e de gorduraMelo, Lauro Luis Martins Medeiros deBolini, Helena Maria André, 1961-TESE
2014Impacto da utilização de diferentes edulcorantes no perfil sensorial descritivo, análise tempo-intensidade múltipla e estudos de consumidor de néctar de acerolaDutra, Mariana Borges de Lima, 1980-Bolini, Helena Maria André, 1961-TESE
2013Avanços no estudo de edulcorantes em chocolates tipo ao leite , light em calorias e isentos de lactose e sacarose = perfil sensorial descritivo, tempo-intensidade múltiplo e vida útil = Advances in the study on chocolate milk sweeteners, light of calories, free of lactose and sucrose : sensory descriptive profile, multiple time-intensity and shelf-lifePalazzo, Alessandra Bugatte, 1981-Bolini, Helena Maria André, 1961-TESE
2013Sensory and physicochemical evaluation of acerola nectar sweetened with sucrose and different sweetenersDutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2015Degradation of sucralose by peroxidation assisted with ultraviolet radiation and photo-fentonFerreira, Gabriela F.; Maniero, Milena G.; Guimarães, José R.-Artigo
2015Thermal degradation of sucralose: a combination of analytical methods to determine stability and chlorinated byproductsde Oliveira, Diogo N.; de Menezes, Maico; Catharino, Rodrigo R.-Artigo
2008Descriptive profile of peach nectar sweetened with sucrose and different sweetenersCardoso, Juliana Maria Porto; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2009Sensory profile, acceptability, and their relationship for diabetic/reduced calorie chocolatesMelo, Lauro Luís Martins Medeiros de; Bolini, Helena Maria André; Efraim, Priscilla-Artigo
2011The determination of isosweetness concentrations of sucralose, rebaudioside and neotame as sucrose substitutes in new diet chocolate formulations using the time‐intensity analysisPalazzo, A.B.; Carvalho, M.A.R.; Efraim, P.; Bolini, H.M.A.-Artigo
2015Can insoluble polysaccharide concentration in dental plaque, sugar exposure and cariogenic microorganisms predict early childhood caries? A follow-up studyParisotto, T. M.; Stipp, R.; Rodrigues, L. K. A.; Mattos-Graner, R. O.; Costa, L. S.; Nobre-dos-Santos, M.-Artigo
2016Breastfeeding, dental biofilm acidogenicity, early childhood cariesNeves, Pierre A. M.; Costa Ribeiro, Cecilia Claudia; Andaló Tenuta, Livia Maria; Leitão, Tarcisio J.; Monteiro-Neto, Valerio; Nunes, Ana Margarida M.; Cury, Jaime Aparecido-Artigo
Sep-2019Sensory influence of sweetener addition on traditional and decaffeinated espressoCusielo, Kalinca Vitoria Cardoso; Silva, Alessandra Cazelatto de Medeiros Lins da; Tavares‐Filho, Elson Rogerio; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2020Influence of the flow rate in an automated microfluidic electronic tongue tested for sucralose differentiationBraunger, M. L.; Fier, I.; Shimizu, F. M.; de Barros, A.; Rodrigues, V.; Riul, A.-Artigo
2014Multiple time-intensity analysis: sweetness, bitterness, chocolate flavor and melting rate of chocolate with sucralose, rebaudioside and neotamePalazzo, A. B.; Bolini, H. M. A.-Artigo