Browsing by Subject Substitutos de gordura

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1-Sep-2012Concentrado protéico de soro como substituto de gordura em pão de queijoZambrano, Francy; Silva, Marina Costa da; Ormenese, Rita de Cássia Celeste; Yotsuyanagi, Katumy-Artigo de periódico
2019Desenvolvimento de oleogéis poliméricos tipo emulsão para substituição parcial de manteiga de cacau em chocolate amargoGallegos Soto, Andres Silvestre, 1990-Hubinger, Miriam Dupas, 1957-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2007Efeito da adição de fibras como substitutos de gordura em mortadelaBarreto, Andrea Carla da SilvaPollonio, Marise Aparecida Rodrigues, 1961-TESE
2020Pork skin-based emulsion gels as animal fat replacers in hot-dog style sausagesDos Santos, M.; Munekata, P.E.S.; Pateiro, M.; Magalhães, G.C.; Barretto, A.C.S.; Lorenzo, J.M.; Pollonio, M.A.R.-Artigo
2015Effect of the addition of wheat fiber and partial pork back fat on the chemical composition, texture and sensory property of low-fat Bologna sausage containing inulin and oat fiberBarretto, Andrea Carla da Silva; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues-Artigo
2015Properties of Bologna-type sausages with pork back-fat replaced with pork skin and amorphous cellulosede Oliveira Faria, M.; Cipriano, T.M.; da Cruz, A.G.; Santos, B.A.D.; Pollonio, M.A.R.; Campagnol, P.C.B.-Artigo
2015Dietary fiber as fat substitute in emulsified and cooked meat model systemSchmiele, M.; Nucci Mascarenhas, M.C.C.; da Silva Barretto, A.C.; Rodrigues Pollonio, M.A.-Artigo
2020Protein-based hydrogelled emulsions and their application as fat replacers in meat products: a reviewPaglarini, C.D.S.; Vidal, V.A.S.; Martini, S.; Cunha, R.L.; Pollonio, M.A.R.-Artigo