Browsing by Subject Sorvetes, gelados, etc

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2020Temporal profile of low calorie lactose-free ice cream chocolate flavor: temporal dominance sensation and multiple time–intensity analysisMedeiros, Alessandra Cazelatto de; Tavares Filho, Elson Rogério; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2018Sensory profile, drivers of liking, and influence of information on the acceptance of low‐calorie synbiotic and probiotic chocolate ice creamPeres, Juliana; Esmerino, Erick; Silva, Alessandra Lins da; Racowski, Ilana; Bolini, Helena-Artigo
2017Label claims influences on acceptance: consumers’ changes expectation and intention in a case study with functional chocolate ice creamPalazzo, A. B.; Bolini, H. M. A.-Artigo
2017Sweeteners in diet chocolate ice cream: penalty analysis and acceptance evaluationPalazzo, A. B.; Bolini, H. M. A.-Artigo
2019Efeito da matriz na veiculação e funcionalidade de pre e probióticos : estudo em modelo colônico dinâmico = The matrix effect on the delivery and functionality of pre and probiotics: dynamic colonic model studyRodrigues, Vivian Cristina da Cruz, 1989-Antunes, Adriane Elisabete Costa, 1975-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2002Caracterização e seleção de gorduras de sementes do genero Theobroma para aplicação tecnologicaGilabert Escriva, Maria VictoriaGonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo, 1951-TESE
2015Method for analysis and study of migration of lead, cadmium, mercury and arsenic from polypropylene packaging into ice cream and simulantKiyataka, Paulo Henrique M.; Dantas, Sílvia T.; Pallone, Juliana Azevedo Lima-Artigo
2019Production of low-calorie ice cream utilizing apple peel and pulpLazari, Marcelo; Aguiar-Oliveira, Elizama; de Oliveira, Daniela Soares; Kamimura, Eliana Setsuko; Maldonado, Rafael Resende-Artigo
2020Sorvetes de chocolate simbiótico de baixa caloria: análise tempo-intensidade múltipla e estudo de preferênciaPeres, Juliana Ferraz; Bolini, Helena Maria Andre-Artigo
2016Novel and successful free comments method for sensory characterization of chocolate ice cream: a comparative study between pivot profile and comment analysisFonseca, Fernando G. A.; Esmerino, Erick A.; Tavares Filho, Elson R.; Ferraz, Juliana P.; Cruz, Adriano G. da; Bolini, Helena M. A.-Artigo
2006Avaliação sensorial de sorvete formulado com produto de soro ácido de leite bovinoSilva, Karla; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2006Avaliação sensorial de sorvete formulado com produto de soro ácido de leite bovinoSilva, Karla; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2012Reduced fat and sugar vanilla ice creams: sensory profiling and external preference mappingCadena, R. S.; Cruz, A. G.; Faria, J. A. F.; Bolini, H. M. A.-Artigo
2015Effect of galactooligosaccharide addition on the physical, optical, and sensory acceptance of vanilla ice creamBalthazar, C. F.; Silva, H. L. A.; Celeguini, R. M. S.; Santos, R.; Pastore, G. M.; Conte Junior, C. A.; Freitas, M. Q.; Nogueira, L. C.; Silva, M. C.; Cruz, A. G.-Artigo