Browsing by Subject Sorvetes, gelados, etc
Showing results 1 to 14 of 14
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Advisor | Type |
| 2020 | Temporal profile of low calorie lactose-free ice cream chocolate flavor: temporal dominance sensation and multiple time–intensity analysis | Medeiros, Alessandra Cazelatto de; Tavares Filho, Elson Rogério; Bolini, Helena Maria André | - | Artigo |
| 2018 | Sensory profile, drivers of liking, and influence of information on the acceptance of low‐calorie synbiotic and probiotic chocolate ice cream | Peres, Juliana; Esmerino, Erick; Silva, Alessandra Lins da; Racowski, Ilana; Bolini, Helena | - | Artigo |
| 2017 | Label claims influences on acceptance: consumers’ changes expectation and intention in a case study with functional chocolate ice cream | Palazzo, A. B.; Bolini, H. M. A. | - | Artigo |
| 2017 | Sweeteners in diet chocolate ice cream: penalty analysis and acceptance evaluation | Palazzo, A. B.; Bolini, H. M. A. | - | Artigo |
| 2019 | Efeito da matriz na veiculação e funcionalidade de pre e probióticos : estudo em modelo colônico dinâmico = The matrix effect on the delivery and functionality of pre and probiotics: dynamic colonic model study | Rodrigues, Vivian Cristina da Cruz, 1989- | Antunes, Adriane Elisabete Costa, 1975- | DISSERTAÇÃO DIGITAL |
| 2002 | Caracterização e seleção de gorduras de sementes do genero Theobroma para aplicação tecnologica | Gilabert Escriva, Maria Victoria | Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo, 1951- | TESE |
| 2015 | Method for analysis and study of migration of lead, cadmium, mercury and arsenic from polypropylene packaging into ice cream and simulant | Kiyataka, Paulo Henrique M.; Dantas, Sílvia T.; Pallone, Juliana Azevedo Lima | - | Artigo |
| 2019 | Production of low-calorie ice cream utilizing apple peel and pulp | Lazari, Marcelo; Aguiar-Oliveira, Elizama; de Oliveira, Daniela Soares; Kamimura, Eliana Setsuko; Maldonado, Rafael Resende | - | Artigo |
| 2020 | Sorvetes de chocolate simbiótico de baixa caloria: análise tempo-intensidade múltipla e estudo de preferência | Peres, Juliana Ferraz; Bolini, Helena Maria Andre | - | Artigo |
| 2016 | Novel and successful free comments method for sensory characterization of chocolate ice cream: a comparative study between pivot profile and comment analysis | Fonseca, Fernando G. A.; Esmerino, Erick A.; Tavares Filho, Elson R.; Ferraz, Juliana P.; Cruz, Adriano G. da; Bolini, Helena M. A. | - | Artigo |
| 2006 | Avaliação sensorial de sorvete formulado com produto de soro ácido de leite bovino | Silva, Karla; Bolini, Helena Maria André | - | Artigo |
| 2006 | Avaliação sensorial de sorvete formulado com produto de soro ácido de leite bovino | Silva, Karla; Bolini, Helena Maria André | - | Artigo |
| 2012 | Reduced fat and sugar vanilla ice creams: sensory profiling and external preference mapping | Cadena, R. S.; Cruz, A. G.; Faria, J. A. F.; Bolini, H. M. A. | - | Artigo |
| 2015 | Effect of galactooligosaccharide addition on the physical, optical, and sensory acceptance of vanilla ice cream | Balthazar, C. F.; Silva, H. L. A.; Celeguini, R. M. S.; Santos, R.; Pastore, G. M.; Conte Junior, C. A.; Freitas, M. Q.; Nogueira, L. C.; Silva, M. C.; Cruz, A. G. | - | Artigo |