Browsing by Subject Saccharomyces cerevisiae

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 106  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2005The production of volatile compounds by yeasts isolated from small Brazilian cachaca distilleriesOliveira, E; Rosa, CA; Morgano, MA; Serra, GE-Artigo de periódico
2006Control by sugar of Saccharomyces cerevisiae flocculation for industrial ethanol productionCunha, AF; Missawa, SK; Gomes, LH; Reis, SF; Pereira, GAG-Artigo de periódico
1-Jun-2014Chemical inhibition of the contaminant Lactobacillus fermentum from distilleries producing fuel bioethanolOliva Neto, Pedro de; Lima, Fabíola Aliaga de; Silva, Ketrin Cristina da; Silva, Douglas Fernandes da; Carvalho, Ana Flavia Azevedo; Santos, Catarina dos-Artigo de periódico
2013A simple and effective set of PCR-based molecular markers for the monitoring of the Saccharomyces cerevisiae cell population during bioethanol fermentationCarvalho-Netto, OV; Carazzolle, MF; Rodrigues, A; Braganca, WO; Costa, GGL; Argueso, JL; Pereira, GAG-Artigo de periódico
2005Yeast (Saccharomyces cerevisiae) protein concentrate: Preparation, chemical composition, and nutritional and functional propertiesYamada, EA; Sgarbieri, VC-Artigo de periódico
1998Biochemical influence of a homologous series of alkoxyphenols on Saccharomyces cerevisiae: A microcalorimetric and spectrophotometric studyPereira, RD; Matheus, A; Volpe, PLO-Artigo de periódico
1-Jun-2002Thermolysed and active yeast to reduce the toxicity of aflatoxinBaptista, Antonio Sampaio; Horii, Jorge; Calori-Domingues, Maria Antonia; Glória, Eduardo Micotti da; Salgado, Jocelem Mastrodi; Vizioli, Mário Roberto-Artigo de periódico
1-Oct-2000Characterization of the Saccharomyces cerevisae Y500-4L killer toxinSoares, Giselle A. M.; Sato, Hélia H.-Artigo de periódico
1-Jan-2013Yeast biomass production: a new approach in glucose-limited feeding strategyVieira, Érika Durão; Andrietta, Maria da Graça Stupiello; Andrietta, Silvio Roberto-Artigo de periódico
1-Apr-2008Influência de frações da parede celular de levedura (Saccharomyces cerevisiae) sobre alguns parâmetros nutricionais de ratos em crescimentoChaud, Saula Goulart; Sgarbieri, Valdemiro Carlos; Vicente, Eduardo-Artigo de periódico
2013Stress tolerance and growth physiology of yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industryDella-Bianca, BE; Gombert, AK-Artigo de periódico
2004Construção de floculantes condicionais de Saccharomyces cerevisiae para aplicações industriaisCunha, Anderson Ferreira daPereira, Gonçalo Amarante Guimarães, 1964-TESE
2004Estudo do processamento de suco de laranja atraves da tecnologia de homogeneização a ultra alta pressãoCampos, Flavio PeckoltCristianini, Marcelo, 1964-DISSERTAÇÃO
1994Isolamento e seleção de leveduras produtoras de fator "killer" para aplicação na produção de bebidas alcoolicasNascimento, Antonio Marcolino doSato, Helia Harumi, 1952-DISSERTAÇÃO
1995Fermento biologico de padaria (Saccharomyces cerevisiae) : aspectos bioquimicos e morfologicos e a inflencia deles em sintese organica assimetricaPereira, Ricardo de Souza, 1965-Duran Caballero, Nelson Eduardo, 1942-TESE
2015Mecanismos de estabilização de emulsões contendo levedurasMoreira, Thais Caldas Paiva, 1988-Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2002Produção de compostos volateis de aroma, pela expressão heterologa dos genes lipoxigenase 1 e hidroperoxido liase de vegetal em Saccharomyces cerevisiaePrazeres, Janaina Nicanuzia dosPastore, Glaucia Maria, 1953-; Pastore, Glaucia M.DISSERTAÇÃO
2011Estudo da imobilização de células de Saccharomyces cerevisiae em suportes no processo de fermentação alcoólicaDuarte, Juliana Canto, 1984-Valença, Gustavo Paim, 1960-DISSERTAÇÃO
2009Structural Aspects of the Distinct Biochemical Properties of Glutaredoxin 1 and Glutaredoxin 2 from Saccharomyces cerevisiaeDISCOLA, Karen Fulan; OLIVEIRA, Marcos Antonio de; CUSSIOL, Jose Renato Rosa; MONTEIRO, Gisele; BARCENA, Jose Antonio; PORRAS, Pablo; PADILLA, C. Alicia; GUIMARAES, Beatriz Gomes; SOARES NETTO, Luis Eduardo-Artigo de periódico
2020n-Butanol production by Saccharomyces cerevisiae from protein-rich agro-industrial by-productsSantos, B.A.S.; Azambuja, S.P.H.; Ávila, P.F.; Pacheco, M.T.B.; Goldbeck, R.-Artigo