Browsing by Subject Laticínios

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1975Salga na massa para o queijo tipo pratoPereira, Accacia Julia GuimarãesOliveira, José Satiro de, 1944-DISSERTAÇÃO
1999Aplicação de concentrados proteicos de soro de leite bovino em iogurtesMaistro, Liliane CorreaAntunes, Aloisio José, 1941-DISSERTAÇÃO
2012Estudo sobre a imunorreatividade contra a beta-lactoglobulina bovina nativa e polimerizada em crianças e adultos alérgicos e/ou intolerantes ao leite de vaca = Study about the immunoreactivity against native and polymerized bovine beta-lactoglobulin in children and adults with allergy and/or intolerance to cow's milkOlivier, Celso Eduardo, 1963-Zollner, Ricardo de Lima, 1954-TESE
1982Utilização de leite concentrado por evaporação na obtenção de queijoPires, Maria Betania LoureiroOliveira, José Satiro de, 1944-DISSERTAÇÃO
2003O perfil do consumidor de queijos de Campinas-SPGarcia, Aline de OliveiraMassaguer Roig, Salvador, 1948-; Roig, Salvador Massaguer, 1948-DISSERTAÇÃO
2018Perfil de resistência e virulência de Escherichia coli diarreiogênicas isoladas de plantas de processamento de queijo tipo minas frescalBarboza, Giovana Rueda, 1992-Silva, Nathalia Cristina Cirone, 1986-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2002Estudo e avaliação do enriquecimento de produtos lacteos e tofu com acido folicoMurate, Elenice HarukoGodoy, Helena Teixeira, 1957-TESE
2019Desenvolvimento e estudo de digestão simulada de bebida láctea contendo probiótico, concentrado proteico do soro de leite e romã (Punica granatum L.)Pena, Fabíola de Lima, 1991-Antunes, Adriane Elisabete Costa, 1975-DISSERTAÇÃO DIGITAL
1993Fermentação : um tema de reflexão no ensino de cienciasAraujo, Carlos Henrique Medeiros deLutfi, Mansur, 1945-DISSERTAÇÃO
1999Estudo da ocorrencia de Escherichia coli enterotoxigenica (ETEC) e "Shiga-toxin-producing" Escherichia coli (STEC) em produtos de laticiniosDuarte, ArleteLeite, Domingos da Silva, 1960-DISSERTAÇÃO
2009Environmental temperatures in florida dairy housingBucklin, R. A.; Bray, D. R.; Martin, J. G.; Carlos, L.; Carvalho, V.-Artigo
2020Low-frequency and high-power ultrasound-assisted production of natural blue colorant from the milk and unripe Genipa americana L.Martins Strieder, M.; Neves, M.I.L.; Silva, E.K.; Meireles, M.A.A.-Artigo
2020Milk colloidal system as a reaction medium and carrier for the natural blue colorant obtained from the cross-linking between genipin and milk proteinsNeves, M.I.L.; Strieder, M.M.; Silva, E.K.; Meireles, M.A.A.-Artigo
2018Non-thermal emerging technologies and their effects on the functional properties of dairy productsde Toledo Guimarães, J.; Silva, E.K.; de Freitas, M.Q.; de Almeida Meireles, M.A.; da Cruz, A.G.-Artigo