Browsing by Subject Fenólicos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2015Compostos bioativos do abricó (Mammea americana) fruta da região amazônica brasileiraVasconcelos, Pollyane da Silva Ports Marçal de, 1985-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2013Aplicação da espectrometria de massas na avaliação da composição química de vinhos e uvasSilva, Flamys Lena do Nascimento, 1979-Eberlin, Marcos Nogueira, 1959-TESE
2014Study of phenolic compounds and antioxidant capacity of by-products from winemaking process = Estudo dos compostos fenólicos e capacidade antioxidante de subprodutos do processo de vinificaçãoBarcia, Milene Teixeira, 1983-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE
2008Caracterização parcial da polifenoloxidase e avaliação de compostos fenolicos e antioxidantes em pessego (cv. Biuti)Belluzzo, Ana Silvia FidelisMacedo, Gabriela Alves, 1971-DISSERTAÇÃO
1998Bioconversão de compostos fenolicos por fungos ligninoliticosFalconi, Fabiana AndreDurrant, Lúcia Regina, 1957-DISSERTAÇÃO
2018Carotenoides e compostos fenólicos de "Spondias" do Nordeste brasileiro = composição e bioacessibilidadeCosta, Gilsandro Alves da, 1979-Mercadante, Adriana Zerlotti, 1962-TESE DIGITAL
2014Phenolic compounds and antioxidant capacity in blueberry species produced in Brazil = Compostos fenólicos e capacidade antioxidante em espécies de mirtilo produzidas no BrasilKonda, Paula Becker Pertuzatti, 1984-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE
2017Gypsy moth herbivory induced volatiles and reduced parasite attachment to cranberry hostsTjiurutue, Muvari C.; Sandler, Hilary A.; Kersch-Becker, Monica F.; Theis, Nina; Adler, Lynn S.-Artigo
2019Study of new sources of six chlorogenic acids and caffeic acidMeinhart, Adriana Dillenburg; Damin, Fernanda Mateus; Caldeirao, Lucas; de Jesus Filho, Milton; da Silva, Leticia Cardoso; Constant, Livia da Silva; Teixeira Filho, Jose; Wagner, Roger; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2017Sugarcane cells as origin of acid beverage floc in cane sugarLima, Roberta Bergamin; Tessmer, Magda Andreia; Gloria, Beatriz Appezzato da; Santos, Fabio Neves dos; Eberlin, Marcos Nogueira; Aguiar, Claudio Lima de-Artigo
2017Recovery of anthocyanins from residues of rubus fruticosus, vaccinium myrtillus and eugenia brasiliensis by ultrasound assisted extraction, pressurized liquid extraction and their combinationMachado, Ana Paula Da Fonseca; Pereira, Ana Luiza Duarte; Barbero, Gerardo Fernández; Martínez, Julian-Artigo
2017Optimization of extraction parameters of total phenolics from annona crassiflora mart. (araticum) fruits using response surface methodologyArruda, Henrique Silvano; Pereira, Gustavo Araujo; Pastore, Glaucia Maria-Artigo
2016Effect of differently processed açai (Euterpe oleracea Mart.) on the retention of phenolics and anthocyanins in chewy candiesSilva, Lidiane Bataglia da; Annetta, Fernanda Elena; Alves, Adriana Barreto; Queiroz, Marise Bonifácio; Fadini, Ana Lúcia; Silva, Marta Gomes da; Efraim, Priscilla-Artigo
2020Phenolic compounds and metals in some edible annonaceae fruitsMoraes, Maria Rosa de; Ryan, Sean M.; Godoy, Helena Teixeira; Thomas, Andrew L.; Maia, José Guilherme S.; Richards, Kristy M.; Tran, Kevin; Smith, Robert E.-Artigo
2015Phenolic compounds of hibiscus sabdariffa and influence of organic residues on its antioxidant and antitumoral propertiesFormagio, A. S. N.; Ramos, D. D.; Vieira, M. C.; Ramalho, S. R.; Silva, M. M.; Zarate, N. A. H.; Foglio, M. A.; Carvalho, J. E.-Artigo
2015Effect of extraction solvent on antiradical activity of the obtained propolis extractsSchmidt, Eduardo Morgado; Santos, Cerize da Silva; Stock, Daniele; Finger, Daiane; Baader, Wilhelm Josef; Caetano, Isis Kaminski; Quináia, Sueli Pércio; Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland; Eberlin, Marcos Nogueira; Torres, Yoha-Artigo
2017Criegee mechanism as a safe pathway of color reduction in sugarcane juice by ozonationSartori, Juliana Aparecida de Souza; Angolini, Célio Fernando Figueiredo; Eberlin, Marcos Nogueira; Aguiar, Claudio Lima de-Artigo
2015Production of agaricus brasiliensis mycelium from food industry residues as a source of antioxidants and essential fatty acidsMokochinski, João B.; López, Begoña G. C.; Sovrani, Vanessa; Dalla Santa, Herta S.; González-Borrero, Pedro Pablo; Sawaya, Alexandra Christine Helena F.; Schmidt, Eduardo M.; Eberlin, Marcos N.; Torres, Yohandra R.-Artigo