Browsing by Subject Digestibilidade

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2012Avaliação in vitro e in vivo das propriedades funcionais e efeitos prebióticos dos galacto-oligossacarídeos (GOS) = In vitro and in vivo evaluation of the functional properties and prebiotics effects of the galacto-oligosaccharides (GOS)Lemos, Adriane Cristina Garcia, 1967Pastore, Glaucia Maria, 1953-TESE
2017Production of heteroaggregates of lipid droplets and gel-like emulsions in different emulsification conditions = Produção de heteroagregados de gotas lipídicas e emulsões gel-like em diferentes condições de emulsificaçãoFurtado, Guilherme de Figueiredo, 1988-Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-TESE DIGITAL
2017Hidrolisado Proteico Seco Do Resíduo Da Filetagem De Tilápias Em Dietas Para Larvas De Tilápia Do NiloSary; Cesar; Paris; Leandro Daniel De; Bernardi; Daniela Miotto; Lewandowski; Vanessa; Signor; Altevir; Boscolo; Wilson Rogério-Artigo
2018Veículos para recobrimento de ração medicada para peixes : impactos na liberação do florfenicol e digestibilidade aparente da ração medicada em tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) = Binding agents for coating on medicated fish feed: impacts on florfenicol release and apparent digestibility of the feed in Nile tilapia (Oreochromis niloticus)Barreto, Fabíola Malaga, 1983-Reyes, Felix Guillermo Reyes, 1948-TESE DIGITAL
2018Production of Pickering emulsions by high and low energy : Produção de emulsões tipo Pickering por processos de alta e baixa energiaLelis, Ana Letícia Rodrigues Costa, 1990-Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-TESE DIGITAL
2020Incorporação de amido de milho com diferentes teores de amilose na matriz de alginato para encapsulação de óleo de gérmen de trigo : Incorporation of corn starch with different amounts of amylose into alginate matrix to wheat germ oil encapsulationFeltre, Gabriela, 1986-Hubinger, Miriam Dupas, 1957-TESE DIGITAL