Browsing by Subject Antocianinas

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2018Co-precipitation of anthocyanins of the extract obtained from blackberry residues by pressurized antisolvent processMachado, Ana Paula Da Fonseca; Rueda, Miriam; Barbero, Gerardo Fernández; Martín, Ángel; Cocero, Maria José; Martínez, Julian-Artigo
2016Detecção colorimétrica de antocianinas em dispositivo microfluídico a base de papelFerreira, Priscilla Souza, 1992-Rossi, Adriana Vitorino, 1965-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2015Avaliação das propriedades antioxidantes presentes no extrato de batata doce roxa (Ipomoea batatas (L.) lam)Villanueva Pari, Yanett Noemi, 1982-Pastore, Glaucia Maria, 1953-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2011Estudo da degradação térmica de antocianinas de extratos de uva (Vitis vinifera L. 'Brasil') e jabuticaba (Myrciaria cauliflora)Coelho, Aline Guadalupe, 1985-Rossi, Adriana Vitorino, 1965-DISSERTAÇÃO
2016Concentração de compostos bioativos de resíduos de mirtilo (Vaccinium myrtillus L.) usando extração com CO2 supercrítico e nanofiltraçãoPaes, Juliana, 1980-Martínez, Julian, 1976-TESE DIGITAL
2016Compostos bioativos de guajiru e influência da extração assistida por micro-ondas em antocianinas de diferentes complexidades de diferentes fontesMarques, Marcella Camargo, 1984-Mercadante, Adriana Zerlotti, 1962-TESE DIGITAL
2015Effect of drying methods on the phenolic content and antioxidant capacity of brazilian winemaking byproducts and their stability over storageBarcia, Milene Teixeira; Pertuzatti, Paula Becker; Rodrigues, Daniele; Bochi, Vivian Caetano; Hermosín-Gutiérrez, Isidro; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2017Effect of the use of polyols and açai (Euterpe oleracea Mart.) on the physicochemical, sensory and technological characteristics of chewy candies = Efeito do uso de polióis e açaí (Euterpe oleracea Mart.) nas características físico-químicas, sensoriais e tecnológicas de balas mastigáveisSilva, Lidiane Bataglia da, 1981-Efraim, Priscilla, 1978-TESE DIGITAL
2012Araçaúna = fonte não explorada de pigmentosCeresino, Elaine Berger, 1985-Mercadante, Adriana Zerlotti, 1962-DISSERTAÇÃO
2012Exploração de dados multivariados de fontes e extratos de antocianinas ultilizando análise de componentes princiaipais e método do vizinho mais proximoFavaro, Martha Maria Andreotti, 1981-Rossi, Adriana Vitorino, 1965-TESE
2015Biochemical characterization of dovyalis hebecarpa fruits: a source of anthocyanins with high antioxidant capacityBochi, Vivian Caetano; Barcia, Milene Teixeira; Rodrigues, Daniele; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2016Aproveitamento do resíduo agroindustrial de juçara (Euterpe edulis Mart.) : um estudo de diferentes técnicas de extração de compostos fenólicos e antocianinas usando altas pressõesGarcia Mendoza, María del Pilar, 1987-Martínez, Julian, 1976-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2013Materiais impressos molecularmente (MIMs) : síntese, caracterização e avaliaçãoManzoor, Suryyia, 1984-Rossi, Adriana Vitorino, 1965-TESE
2019Identification of anthocyanins in the corona of two species of passiflora and their hybrid by ultra-high performance chromatography with electrospray ionization tandem mass spectrometry (UHPLC-ESI-MS/MS)Aizza, Lilian Cristina Baldon; Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland; Dornelas, Marcelo Carnier-Artigo
Feb-2019Brazilian biodiversity fruits : discovering bioactive compounds from underexplored sourcesBiazotto, Katia Regina; Mesquita, Leonardo Mendes de Souza; Neves, Bruna Vitória; Braga, Anna Rafaela Cavalcante; Tangerina, Marcelo Marucci Pereira; Vilegas, Wagner; Mercadante, Adriana Zerlotti; Rosso, Veridiana Vera De-Artigo
2017Processamento de polpa de açaí (Euterpe oleracea Martius) por tecnologia de alta pressão isostática : Açaí pulp (Euterpe oleracea Martius) processing by high isostatic Açaí pulp (Euterpe oleracea Martius) processing by high isostaticJesus, Ana Laura Tiberio de, 1981-Cristianini, Marcelo, 1964-TESE DIGITAL
2019Effect of incorporation of blackberry particles on the physicochemical properties of edible films of arrowroot starchNogueira, Gislaine Ferreira; Fakhouri, Farayde Matta; de Oliveira, Rafael Augustus-Artigo
2018Encapsulating anthocyanins from Hibiscus sabdariffa L. calyces by ionic gelation: pigment stability during storage of microparticlesde Moura, S.C.S.R.; Berling, C.L.; Germer, S.P.M.; Alvim, I.D.; Hubinger, M.D.-Artigo
2020Extraction methods for obtaining natural blue colorantsPrado, J.M.; Veggi, P.C.; Náthia-Neves, G.; Meireles, M.A.A.-Artigo
Jan-2019Pressurized liquid extraction of bioactive compounds from grape marcPereira, Débora Tamires Vitor; Tarone, Adriana Gadioli; Cazarin, Cinthia Baú Betim; Barbero, Gerardo Fernández; Martínez, Julian-Artigo