Browsing by Subject Adoçantes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2012Avaliação dos níveis de ingestão diária de edulcorantes pelo consumo de adoçantes líquidos de mesaDel Bianchi, Michelle, 1982-Reyes, Felix Guillermo Reyes, 1948-DISSERTAÇÃO
2007Determinação por ICP OES de especies metalicas em adoçantes dieteticosSousa, Rafael Arromba deCadore, Solange, 1956-TESE
2014Desenvolvimento de sobremesa láctea cremosa prebiótica sabor chocolate com substituição da sacarose por edulcorantesMorais, Elisa Carvalho de, 1985-Bolini, Helena Maria André, 1961-TESE
2006Bebida de maracuja natural "light" pronta para beber : formulação, produção e estudo de vida-de-prateleiraDe Marchi, RenataBolini, Helena Maria André, 1961-TESE
2007Different sweeteners in peach nectar: ideal and equivalent sweetnessCardoso, Juliana Maria Porto; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2015Different sweeteners in passion fruit juice: ideal and equivalent sweetnessRocha, Izabela Furtado de Oliveira; Bolini, Helena Maria Andre-Artigo
2013Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetnessRocha-Selmi, Glaucia A.; Bozza, Fernanda T.; Thomazini, Marcelo; Bolini, Helena M. A.; Fávaro-Trindade, Carmen S.-Artigo
2014Influence of temperature and fat content on ideal sucrose concentration, sweetening power, and sweetness equivalence of different sweeteners in chocolate milk beveragePaixão, J. A.; Rodrigues, J. B.; Esmerino, E. A.; Cruz, A. G.; Bolini, H. M. A.-Artigo
2015High‐intensity sweeteners in espresso coffee: ideal and equivalent sweetness and time–intensity analysisAzevedo, Bruna M.; Schmidt, Flávio L.; Bolini, Helena M. A.-Artigo
2015High-intensity sweeteners in espresso coffee: ideal and equivalent sweetness and time-intensity analysisAzevedo, Bruna M.; Schmidt, Flávio L.; Bolini, Helena M. A.-Artigo