Browsing by Subject Reologia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 175 < previous   next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2020Rheology and soft tribology of thickened dispersions aiming the development of oropharyngeal dysphagia-oriented productsVieira, J. M.; Oliveira Jr., F. D.; Salvaro, D. B.; Maffezzolli, G. P.; Mello, J. D. B.de; Vicente, A. A.; Cunha, R. L.-Artigo
2015Desenvolvimento de padrões reológicos para farinhas de trigo e estudo do envelhecimento de pães de forma integraisSehn, Georgia Ane Raquel, 1985-Steel, Caroline Joy, 1964-TESE DIGITAL
1995Desenvolvimento e utilização de um agitador helicoidal de dupla helice como reometroCantu Lozano, DenisGasparetto, Carlos Alberto, 1945-TESE
2020Chia (Salvia hispanica L.) mucilage as a new fat substitute in emulsified meat products: technological, physicochemical, and rheological characterizationCâmara, A. K. F. I.; Okuro, P. K.; Cunha, R. L. D.; Herrero, A. M.; Ruiz-Capillas, C.; Pollonio, M. A. R.-Artigo
1982Projeto, construção e ensaio de um viscosimetro capilarFormaggio, Geraldo José, 1952-Gasparetto, Carlos Alberto, 1945-DISSERTAÇÃO
2017Numerical studies in electrohydrodynamics = Estudos numéricos em eletrohidrodinâmicaLima, Nicolao Cerqueira, 1985-D'Avila, Marcos Akira, 1972-TESE DIGITAL
2011Análise da viabilidade do uso da liga AA332 para processos de tixoconformaçãoNaldi, Marcos AntônioZoqui, Eugênio José, 1965-DISSERTAÇÃO
1996Determinação das flutuações na vazão de retorno provocadas pelo movimento de heave em unidades flutuantes de perfuraçãoDoria, Manoel TavresMorroka, Celso Kazuyuki; Morooka, Celso Kazuyuki, 1958-DISSERTAÇÃO
2009Avaliação da tixoconformabilidade das ligas AA7075 a AA7004Torres, Luis Vanderlei, 1983-Zoqui, Eugênio José, 1965-DISSERTAÇÃO
1998Estudo do comportamento reologico dos sucos de abacaxi e mangaQueiroz, Alexandre Jose de MeloQueiroz, Alexandre Jose de Melo; Gasparetto, Carlos Alberto, 1945-TESE
2017Características proteicas que afetam a qualidade do glúten vital para aplicação em panificação : Characteristics of proteins that affect the vital wheat gluten quality to be used in bread-makingOrtolan, Fernanda, 1981-Steel, Caroline Joy, 1964-TESE DIGITAL
2003Aplicação da pinça optica para o estudo da deformabilidade das hemaciasBrandão, Marcelo Mendes, 1974-Saad, Sara Teresinha Olalla, 1956-TESE
2009Secagem de sistemas biopolimericos em jorro fluidizado bidimensionalCiro Velasquez, Hector JoseMenegalli, Florência Cecília, 1944-TESE
2009Emulsões estabilizadas por colageno : efeito da hidrolise termica e do processo de homogeneizaçãoSantana, Rejane de Castro, 1983-Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-DISSERTAÇÃO
1997Determinação de propriedades fisicas e de transporte de suco de acerolaOliveira, Roberta Pimentel da SilvaMenegalli, Florência Cecília, 1944-DISSERTAÇÃO
2009Reologia de suspensões-modelo = efeito da concentração de solidos e da matriz dispersanteSato, Ana Carla Kawazoe, 1980-Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-; Cunha, Rosiane LopesTESE
2019Hybrid gels : influence of oleogel/hydrogel ratio on rheological and textural propertiesMartins, Artur J.; Silva, Pedro; Maciel, Filipe; Pastrana, Lorenzo M.; Cunha, Rosiane Lopes; Cerqueira, Miguel A.; Vicente, Antonio A.-Artigo
Apr-2019Production of whey protein isolate – gellan microbeads for encapsulation and release of flaxseed bioactive compoundsKuhn, Kátia Regina; Silva, Fernanda Guimarães Drummond e; Netto, Flavia Maria; Cunha, Rosiane Lopes da-Artigo
2008Influencia da conformação da gelana sobre a gelificação das proteinas do leitePicone, Carolina Siqueira Franco, 1983-Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-DISSERTAÇÃO
1996Estudo da deposição de hesperidina em evaporadores da industria de citrusAmstalden, Leonardo CesarGasparetto, Carlos Alberto, 1945-; Gasparetto, Carlos A.TESE