Browsing by Author Morgano, Marcelo Antonio

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2011Application Of Lysine, Taurine, Disodium Inosinate And Disodium Guanylate In Fermented Cooked Sausages With 50% Replacement Of Nacl By Kcl.Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; dos Santos, Bibiana Alves; Morgano, Marcelo Antonio; Terra, Nelcindo Nascimento; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues-Artigo de periódico
2019Aluminum in infant formulas commercialized in Brazil: Occurrence and exposure assessmentde Paiva, Esther Lima; Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antonio; Arisseto-Bragotto, Adriana Pavesi-Artigo
2019Occurrence and determination of inorganic contaminants in baby food and infant formulade Paiva, Esther Lima; Morgano, Marcelo Antonio; Arisseto-Bragotto, Adriana Pavesi-Artigo
1996"Determinação quantitativa de compostos peraloginados do tipo CxBryCL2(onde x=1 ou 2; y+z=4 ou 6) por cromatografia liquida de alta eficienciaMorgano, Marcelo AntonioCollins, Carol Hollingworth, 1931-DISSERTAÇÃO
2005Aplicação de metodos quimiometricos em analise de alimentosMorgano, Marcelo AntonioFerreira, Marcia Miguel Castro, 1951-TESE
2008Determinação de umidade em café cru usando espectroscopia NIR e regressão multivariadaMorgano, Marcelo Antonio; Faria, Cristiano Gomes; Ferrão, Marco Flores; Bragagnolo, Neura; Ferreira, Márcia Miguel de Castro-Artigo
2008Determinação de umidade em café cru usando espectroscopia NIR e regressão multivariadaMorgano, Marcelo Antonio; Faria, Cristiano Gomes; Ferrão, Marco Flores; Bragagnolo, Neura; Ferreira, Márcia Miguel de Castro-Artigo