Browsing by Author Hubinger, Miriam Dupas

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1-May-2010Análise sensorial de músculo de mapará com e sem tratamento osmóticoRibeiro, Suezilde da Conceição Amaral; Park, Kil Jin; Hubinger, Miriam Dupas; Ribeiro, Carmelita de Fátima Amaral; Araujo, Eder Augusto Furtado; Tobinaga, Satoshi-Artigo de periódico
1-Sep-2009Influência das condições de processo na cinética de hidrólise enzimática de carne de frangoKurozawa, Louise Emy; Park, Kil Jin; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo de periódico
1-Mar-2010Desempenho do processo de concentração de extratos de própolis por nanofiltraçãoMello, Beatriz Camargo Barros de Silveira; Petrus, José Carlos Cunha; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo de periódico
1-Aug-2011Propriedades mecânicas e estrutura celular de melão desidratado osmoticamente em soluções de sacarose ou maltose, com adição de lactato de cálcioFerrari, Cristhiane Caroline; Yassui, Paula Yukari; Carmello-Guerreiro, Sandra Maria; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo de periódico
2014Properties Of Cassava Starch-based Edible Coating Containing Essential Oils.Oriani, Vivian Boesso; Molina, Gustavo; Chiumarelli, Marcela; Pastore, Gláucia Maria; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo de periódico
2010Structural changes, mechanical properties and sensory preference of osmodehydrated melon pieces with sucrose and calcium lactate solutionsFerrari, Cristhiane Caroline; Carmello-Guerreiro, Sandra Maria; Bolini, Helena Maria André; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo
1-Aug-2007Efeito do processo de desidratação osmótica a pulso de vácuo na transferência de massa e nas propriedades reológicas e de cor de fatias de mangaIto, Ana Paula; Cavenaghi, Marina; Bertoldo, Cinthya; Park, Kil Jin; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo de periódico
1-Jun-2008Otimização da desidratação osmótica de filés de mapará (Hypophthalmus edentatus) através da metodologia de superfície de respostaRibeiro, Suezilde da Conceição Amaral; Park, Kil Jin; Hubinger, Miriam Dupas; Ribeiro, Carmelita de Fátima Amaral; Araujo, Eder Augusto Furtado; Tobinaga, Satoshi-Artigo de periódico
1-Dec-2008Vida útil de fatias de manga armazenadas em embalagem com atmosfera modificada passivaRodrigues, Lilian Karine; Pereira, Leila Mendes; Ferrari, Cristhiane Caroline; Sarantópoulos, Claire Isabel Grigoli de Luca; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo de periódico
2017Hydrophilic food compounds encapsulation by ionic gelationKurozawa, Louise Emy; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo
2015Alginate and pectin-based particles coated with globular proteins: production, characterization and anti-oxidative propertiesTello, Fernando; Falfan-Cortés, Reyna Nallely; Martinez-Bustos, Fernando; Silva, Vanessa Martins da; Hubinger, Miriam Dupas; Grosso, Carlos-Artigo
2020Production of resveratrol loaded alginate aerogel: characterization, mathematical modeling, and study of impregnationSantos, Philipe dos; Viganó, Juliane; Furtado, Guilherme de Figueiredo; Cunha, Rosiane Lopes; Hubinger, Miriam Dupas; Rezende, Camila Alves; Martínez, Julian-Artigo
2020In vitro bioactivity approach of unripe genipap (genipa americana l., rubiaceae) fruit extract and its solid lipid microparticleNeri-Numa, Iramaia Angelica; DellaTorre, Adriana; Oriani, Vivian Boesso; Franch Jr., Gilberto Carlos; Angolini, Célio Fernando Figueiredo; Hubinger, Miriam Dupas; Ruiz, Ana Lucia Tasca Gois; Pastore, Glaucia Maria-Artigo
2019Sequential hydrolysis of spent brewer's yeast improved its physico-chemical characteristics and antioxidant properties : a strategy to transform waste into added-value biomoleculesMarson, Gabriela Vollet; da Costa Machado, Mariana Teixeira; Soares de Castro, Ruann Janser; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo
2019Resveratrol-loaded microparticles : assessing maillard conjugates as encapsulating matricesConsoli, Larissa; Oliveira Dias, Ramonita Aparecida; da Silva Carvalho, Ana Gabriela; da Silva, Vanessa Martins; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo
2019Characterization of ascorbic acid microencapsulated by the spray chilling technique using palm oil and fully hydrogenated palm oildos Santos Carvalho, Juliana Domingues; Oriani, Vivian Boesso; de Oliveira, Glazieli Marangoni; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo
2014Functional bread with n-3 alpha linolenic acid from whole chia (Salvia hispanica L.) flourPizarro, Patricia Luna; Almeida, Eveline Lopes; Coelho, Alessandra Silva; Sammán, Norma Cristina; Hubinger, Miriam Dupas; Chang, Yoon Kil-Artigo
2019Anthocyanins from jussara (Euterpe edulis Martius) extract carried by calcium alginate beads pre-prepared using ionic gelationda Silva Carvalho, Ana Gabriela; da Costa Machado, Mariana Teixeira; de Freitas Queiroz Barros, Helena Dias; Betim Cazarin, Cinthia Bau; Marostica Junior, Mario Roberto; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo
2017Sensory acceptance evaluation of a new food flavoring produced by microencapsulation of a mussel (Perna perna) protein hydrolysateBreternitz, Nirse Ruscheinsky; Bolini, Helena Maria André; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo
2018Solid lipid microparticles loaded with cinnamon oleoresin: characterization, stability and antimicrobial activityProcopio, Fernanda Ramalho; Oriani, Vivian Boesso; Paulino, Bruno Nicolau; Prado-Silva, Leonardo do; Pastore, Glaucia Maria; Sant'Ana, Anderson S.; Hubinger, Miriam Dupas-Artigo