Browsing by Author Godoy, Helena Teixeira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 81  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1-Mar-2010Otimização de metodologia colorimétrica para a determinação de ácido ascórbico em geleias de frutasOliveira, Raquel Grando de; Godoy, Helena Teixeira; Prado, Marcelo Alexandre-Artigo de periódico
1-Feb-2004Determinação de corantes artificiais por cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE) em pó para gelatinaPrado, Marcelo Alexandre; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2008Folatos em brócolis convencional e orgânico e perdas no processo de cocção em águaLima-Pallone, Juliana Azevedo; Catharino, Rodrigo Ramos; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2008Determinação simultânea dos ácidos orgânicos tartárico, málico, ascórbico e cítrico em polpas de acerola, açaí e caju e avaliação da estabilidade em sucos de cajuScherer, Rodrigo; Rybka, Ana Cecília Poloni; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
2016Comparative study of capsaicinoid composition in capsicum peppers grown in BrazilAguiar, Ana Carolina de; Coutinho, Janclei Pereira; Barbero, Gerardo Fernandez; Godoy, Helena Teixeira; Martínez, Julian-Artigo
2015Multivariate optimisation and validation of a method for the separation of five artificial sweeteners by UPLC-DAD in nine food matricesDias, Cintia Botelho; Meinhart, Adriana Dillenburg; Pane, Daniela Queiroz; Ballus, Cristiano Augusto; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2011Use Of Multivariate Statistical Techniques To Optimize The Simultaneous Separation Of 13 Phenolic Compounds From Extra-virgin Olive Oil By Capillary Electrophoresis.Ballus, Cristiano Augusto; Meinhart, Adriana Dillenburg; Bruns, Roy Edward; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Aug-2012Sensory profile of warmed-over flavour in tenderloin from steers supplemented with alpha-tocopherolLage, Moacir Evandro; Godoy, Helena Teixeira; Bolini, Helena Maria André; Oliveira, Raphael Rocha de; Rezende, Cíntia Silva Minafra e; Prado, Cristiano Sales-Artigo de periódico
1-Apr-2007Teores de corantes artificiais em alimentos determinados por cromatografia líquida de alta eficiênciaPrado, Marcelo Alexandre; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2013Extração de bifenilas policloradas de amostras de leite materno: otimização univariada versus planejamento experimentalKowalski, Cláudia Hoffmann; Augusto, Fabio; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
2007Neuro-genetic Multioptimization Of The Determination Of Polychlorinated Biphenyl Congeners In Human Milk By Headspace Solid Phase Microextraction Coupled To Gas Chromatography With Electron Capture Detection.Kowalski, Cláudia Hoffmann; da Silva, Gilmare Antônia; Poppi, Ronei Jesus; Godoy, Helena Teixeira; Augusto, Fabio-Artigo de periódico
2008Optimization Of R-(+)-alpha-terpineol Production By The Biotransformation Of R-(+)-limonene.Bicas, Juliano Lemos; Barros, Francisco Fábio Cavalcante; Wagner, Roger; Godoy, Helena Teixeira; Pastore, Gláucia Maria-Artigo de periódico
1-Oct-2006Metodologia analítica para determinação de folatos e ácido fólico em alimentosCatharino, Rodrigo Ramos; Godoy, Helena Teixeira; Lima-Pallone, Juliana Azevedo-Artigo de periódico
1-Jan-2008Simultaneous determination of B-Group vitamins in enriched cookiesAgostini-Costa, Tânia da Silveira; Scherer, Rodrigo; Kowalski, Cláudia Hoffmann; Prado, Marcelo Alexandre; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2009Validação de metodologia para a determinação simultânea dos antioxidantes sintéticos em óleos vegetais, margarinas e gorduras hidrogenadas por CLAE/UVTakemoto, Emy; Teixeira Filho, José; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
2015Evaluation of the sweetener content in diet/light/zero foods and drinks by HPLC-DADPane, Daniela de Queiroz; Dias, Cíntia Botelho; Meinhart, Adriana Dillenburg; Ballus, Cristiano Augusto; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2019Multivariate optimization of extraction and validation of phenolic acids in edible mushrooms by capillary electrophoresisde Souza Campos Junior, Francisco Alberto; Petrarca, Mateus Henrique; Meinhart, Adriana Dillenburg; de Jesus Filho, Milton; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2014The effect of the duration of infusion, temperature, and water volume on the rutin content in the preparation of mate tea beverages: an optimization studySilveira, Tayse Ferreira Ferreira da; Meinhart, Adriana Dillenburg; Ballus, Cristiano Augusto; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2015Total phenolics of virgin olive oils highly correlate with the hydrogen atom transfer mechanism of antioxidant capacityBallus, Cristiano Augusto; Meinhart, Adriana Dillenburg; Campos Jr., Francisco Alberto de Souza; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2017Mixed oil formulations enriched in essential fatty acids and reduced ratio of n‐6/n‐3Meinhart, Adriana Dillenburg; Silveira, Tayse Ferreira Ferreira da; Petrarca, Mateus Henrique; Moraes, Maria Rosa de; Ballus, Cristiano Augusto; Souza, Patrícia Oliveira de; Souza, Thais Cristina Lima de; Wagner, Roger; Bolini, Helena Maria André; Bruns, Roy Edward; Godoy, Helena Teixeira-Artigo