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2014A Comparative Study Among Methods Used For Wheat Flour Analysis And For Measurements Of Gluten Properties Using The Wheat Gluten Quality Analyser (wgqa)Ferrari M.C.; Clerici M.T.P.S.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2001Twin-screw Extrusion Of Cassava Starch And Isolated Soybean Protein Blends.Chang Y.K.; Hashimoto J.M.; Moura-Alcioli R.; Martinez-Bustos F.-Artigo de periódico
2009Physical And Chemical Evaluation Of Chocolate Cake Covered With Gelatin, Stearic Acid, Modified Starch Or "carnaúba" Wax Edible Icing [avaliação Físico-química De Bolo De Chocolate Com Coberturas Comestíveis à Base De Gelatina, ácido Esteárico, Amido Modificado Ou Cera De Carnaúba]Osawa C.C.; Fontes L.C.B.; Miranda E.H.W.; Chang Y.K.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2011Physical, Chemical And Technological Characteristics Of Solanum Lycocarpum A. St. - Hill (solanaceae) Fruit Flour And StarchClerici M.T.P.S.; Kallmann C.; Gaspi F.O.G.; Morgano M.A.; Martinez-Bustos F.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2014Sesame And Resistant Starch Reduce The Colon Carcinogenesis And Oxidative Stress In 1,2-dimethylhydrazine-induced Cancer In Wistar RatsPrado-Silva L.; Azevedo L.; Oliveira J.A.C.; Moreira A.P.M.; Schmiele M.; Chang Y.K.; Paula F.B.A.; Clerici M.T.P.S.-Artigo de periódico
2011Wheat: Genetic Improvement And Quality In Bread Making Products In Mexico And BrazilClerici M.T.P.S.; Nabeshima E.H.; Hashimoto J.M.; Bustos F.M.; Soberanes-Felix A.; Chang Y.K.-Capítulo de livro
2011Gluten-free Bread: Economic, Nutritional And Technological AspectsClerici M.T.P.S.; Chang Y.K.-Capítulo de livro
2011Addition Of Green O Banana Flour To Instant Noodles Technological Rheological And Technological Properties [adição De Farinha De Banana Verde Em Macarrão Instantâneo: Propriedades Reológicas E Tecnológicas]Vernaza M.G.; Gularte M.A.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2011Influence Of Wholeoat Flour, Oat Flakes And Soy Protein Isolate Addition In Pound Cake Technological Quality [influência Da Adição De Farinha Integral De Aveia, Flocos De Aveia E Isolado Proteico De Soja Na Qualidade Tecnológica De Bolo Inglês]Schmiele M.; da Silva L.H.; da Costa P.F.P.; Rodrigues R.S.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2013Gluten-free Pasta With High Protein Content Obtained By Conventional Processing [massa Alimentícia Sem Glúten Com Elevado Teor Proteico Obtida Por Processo Convencional]Schmiele M.; Jaekel L.Z.; Ishida P.M.G.; Chang Y.K.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2013Meat Analogue Produced With Soy Protein Isolate And Vital Gluten By Thermoplastic Extrusion: Technological, Physicochemical And Nutritional CharacteristicsSchmiele M.; Clerici M.T.P.S.; Chang Y.K.-Capítulo de livro
2013Effect Of Adding Unconventional Raw Materials On The Technological Properties Of Rice Fresh PastaFernandes M.S.; Sehn G.A.R.; Leoro M.G.V.; Chang Y.K.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2004Effect Of Processing Conditions On The Extrusion Of White Yam Flour (d. Rotundata)Sebio L.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2012Brazilian Soybean Products: Functional Properties And Bioactive CompoundsVernaza M.G.; Schmiele M.; Paucar-Menacho L.M.; Steel C.J.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2012Influence Of Xylanase Addition On The Characteristics Of Loaf Bread Prepared With White Flour Or Whole Grain Wheat Flour [influência Da Adição De Xilanase Nas Características De Pão De Forma Preparado Com Farinha De Trigo Comum Ou Farinha De Trigo De Grão Inteiro]Jaekel L.Z.; da Silva C.B.; Steel C.J.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2010The Influence Of Edible Coatings On Sensory Acceptance And Purchase Intention Of Chocolate Cakes [a Influência De Coberturas Comestíveis Na Aceitação Sensorial E Intenção De Compra De Bolos De Chocolate]Walter E.H.M.; Fontes L.C.B.; Osawa C.C.; Steel C.J.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
1998Effects Of Production By Microwave Heating After Conventional Baking On Moisture Gradient And Product Quality Of Biscuits (cookies)Bernussi A.L.M.; Chang Y.K.; Martinez-Bustos F.-Artigo de periódico
1999Influence Of Specific Mechanical Energy On Cornmeal Viscosity Measured By An On-line System During Twin-screw ExtrusionChang Y.K.; Martinez-Bustos F.; Park T.S.; Kokini J.L.-Artigo de periódico
1999Effect Of Infrared Baking On Wheat Flour Tortilia CharacteristicsMartinez-Bustos F.; Morales S.E.; Chang Y.K.; Herrera-Gomez A.; Martinez M.J.L.; Banos L.; Rodriguez M.E.; Flores M.H.E.-Artigo de periódico
2013Importance Of French-type Bread In Brazilian DietClerici M.T.P.S.; Nabeshima E.H.; Hashimoto J.M.; de Carvalho-Silva L.B.; Chang Y.K.-Capítulo de livro