Browsing by Author Campagnol, Paulo Cezar Bastianello

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1-Jun-2012The effect of sodium reduction and the use of herbs and spices on the quality and safety of bologna sausageCarraro, Carla Ivone; Machado, Roberta; Espindola, Viviane; Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues-Artigo de periódico
2011Influência da redução de sódio e gordura na qualidade de embutidos cárneos fermentadosCampagnol, Paulo Cezar BastianelloPollonio, Marise Aparecida Rodrigues, 1961-TESE
2015Effect Of Jabuticaba Peel Extract On Lipid Oxidation, Microbial Stability And Sensory Properties Of Bologna-type Sausages During Refrigerated Storage.de Almeida, Patrícia Leal; de Lima, Silvério Nepomuceno; Costa, Luciene Lacerda; de Oliveira, Cintia Cristina; Damasceno, Karina Aparecida; dos Santos, Bibiana Alves; Campagnol, Paulo Cezar Bastianello-Artigo de periódico
2011The Effect Of Yeast Extract Addition On Quality Of Fermented Sausages At Low Nacl Content.Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; dos Santos, Bibiana Alves; Wagner, Roger; Terra, Nelcindo Nascimento; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues-Artigo de periódico
2011Application Of Lysine, Taurine, Disodium Inosinate And Disodium Guanylate In Fermented Cooked Sausages With 50% Replacement Of Nacl By Kcl.Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; dos Santos, Bibiana Alves; Morgano, Marcelo Antonio; Terra, Nelcindo Nascimento; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues-Artigo de periódico
2014Monosodium Glutamate, Disodium Inosinate, Disodium Guanylate, Lysine And Taurine Improve The Sensory Quality Of Fermented Cooked Sausages With 50% And 75% Replacement Of Nacl With Kcl.dos Santos, Bibiana Alves; Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; Morgano, Marcelo Antônio; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues-Artigo de periódico
2012Lysine, Disodium Guanylate And Disodium Inosinate As Flavor Enhancers In Low-sodium Fermented Sausages.Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; dos Santos, Bibiana Alves; Terra, Nelcindo Nascimento; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues-Artigo de periódico
2015Properties Of Bologna-type Sausages With Pork Back-fat Replaced With Pork Skin And Amorphous Cellulose.de Oliveira Faria, Miriam; Cipriano, Tayssa Martins; da Cruz, Adriano Gomes; Santos, Bibiana Alves Dos; Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues; Campagnol, Paulo Cezar Bastianello-Artigo de periódico
2012Amorphous Cellulose Gel As A Fat Substitute In Fermented Sausages.Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; dos Santos, Bibiana Alves; Wagner, Roger; Terra, Nelcindo Nascimento; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecida-Artigo de periódico