Browsing by Author Bragagnolo, Neura

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1998Efeito da berinjela sobre os lípides plasmáticos, a peroxidação lipídica e a reversão da disfunção endotelial na hipercolesterolemia experimentalJorge, Paulo Afonso Ribeiro; Neyra, Lidia C.; Osaki, Regina M.; Almeida, Eros de; Bragagnolo, Neura-Artigo
2015Rapid microwave assisted extraction of meat lipidsMedina, Aline Lisbôa; Silva, Marcelo Ancelmo Oseas da; Barbosa, Herbert de Sousa; Arruda, Marco Aurélio Zezzi; Marsaioli Jr., Antonio; Bragagnolo, Neura-Artigo
2014Scavenging capacity of coffee brews against oxygen and nitrogen reactive species and the correlation with bioactive compounds by multivariate analysisRodrigues, Naira Poerner; Benassi, Marta Toledo; Bragagnolo, Neura-Artigo
2014Effect of annatto powder and sodium erythorbate on lipid oxidation in pork loin during frozen storageFigueirêdo, Bruno Chacon; Trad, Isabela Jorge; Mariutti, Lilian Regina Barros; Bragagnolo, Neura-Artigo
2002Determinação simultânea de teobromina, teofilina e cafeína em chás por cromatografia líquida de alta eficiênciaAlves, Adriana Barreto; Bragagnolo, Neura-Artigo
2002Determinação simultânea de teobromina, teofilina e cafeína em chás por cromatografia líquida de alta eficiênciaAlves, Adriana Barreto; Bragagnolo, Neura-Artigo
2008Desenvolvimento de metodologia analítica para determinação de colesterol em ração para ruminantes através de planejamento experimental fatorialBandeira, Cecília Muller; Ferreira, José Maria; Bragagnolo, Neura; Mariutti, Lilian Regina Barros-Artigo
2002The relationship between fungi growth and aflatoxin production with ergosterol content of corn grainsBragagnolo, Neura; Valentini, Sílvia Regina de Toledo; Castro, Maria Fernanda Penteado Moretzsohn de-Artigo
2008Determinação de umidade em café cru usando espectroscopia NIR e regressão multivariadaMorgano, Marcelo Antonio; Faria, Cristiano Gomes; Ferrão, Marco Flores; Bragagnolo, Neura; Ferreira, Márcia Miguel de Castro-Artigo
2008Free radical scavenging activity of ethanolic extracts from herbs and spices commercialized in BrazilMariutti, Lilian Regina Barros; Barreto, Gisela Pizarro de Mattos; Bragagnolo, Neura; Mercadante, Adriana Zerlotti-Artigo
2010Effects of grilling on cholesterol oxide formation and fatty acids alterations in fishBragagnolo, Neura; Saldanha, Tatiana-Artigo
2017Solubility Behavior Of Mixtures Containing Refined Soybean Oil And Low-toxic Solvents At Different TemperaturesHomrich, Perci O. B.; Mariutti, Lilian R. B.; Bragagnolo, Neura; Ceriani, Roberta-Artigo
2014Roasting process affects the profile of diterpenes in coffeeDias, Rafael Carlos Eloy; Faria Machado , Adelia Ferreira de; Mercadante, Adriana Zerlotti; Bragagnolo, Neura; Marta de Toledo Benassi-Artigo
1-Jan-2010Validação e estimativa da incerteza de método para análise de licopeno e β-caroteno em polpa de tomate por cromatografia líquida de alta eficiênciaAlves, Adriana Barreto; Silva, Marta Gomes da; Carvalho, Paulo Roberto Nogueira; Vissotto, Lizziane Cynara; Bragagnolo, Neura-Artigo de periódico
10Fatty acid composition and cholesterol content of beef and chicken meat in Southern BrazilAlmeida, Jussara Carnevale de; Perassolo, Magda Susana; Camargo, Joíza Lins; Bragagnolo, Neura; Gross, Jorge Luis-Artigo
2011In vitro scavenging capacity of annatto seed extracts against reactive oxygen and nitrogen species.Chisté, Renan Campos; Mercadante, Adriana Zerlotti; Gomes, Ana; Fernandes, Eduarda; Lima, José Luís Fontes da Costa; Bragagnolo, Neura-Artigo
10Application of cholesterol determination method to indirectly detect meat and bone meals in ruminant feedsBandeira, Cecília M.; Ferreira, José M.; Nogueira, Gislaine C.; Bragagnolo, Neura; Veado, Júlio-Artigo
2009Increase of cholesterol oxidation and decrease of PUFA as a result of thermal processing and storage in eggs enriched with n-3 fatty acidsMazalli, Mônica Roberta; Bragagnolo, Neura-Artigo
2008Lipid fraction quality evaluation of Brazilian meat-based productsBragagnolo, Neura; Baggio, Sueli R.-Artigo
10Comparison of extraction methods for kahweol and cafestol analysis in roasted coffeeDias, Rafael C. E.; Faria, Adelia F. de; Mercadante, Adriana Z.; Bragagnolo, Neura; Benassi, Marta de T.-Artigo