Browsing by Author Bolini, Helena Maria André

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2014Development of pitanga nectar with different sweeteners by sensory analysis: ideal pulp dilution, ideal sweetness, and sweetness equivalenceFreitas, Mírian Luisa Faria; Dutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo
1-Mar-2014Sensory profile and drivers of liking for grape nectar among smoker and nonsmoker consumersVoorpostel, Cristiane Ramos; Dutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo de periódico
1-Dec-2013Sensory and physicochemical evaluation of acerola nectar sweetened with sucrose and different sweetenersDutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo de periódico
2008Avaliação do perfil sensorial de chá light sabor pêssegoOsawa, Cibele Cristina; Ferrari, Cristhiane Caroline; Siqueira, Priscila Becker; Brito, Carlos Alexandre Koguishi de; Sanvido, Gustavo Braga; Botelho, Adriana Prais; Alves, Leonardo Rangel; Cardoso, Cláudio Fernandes; Moraes, Viviane Helena Ferreira; Melo, Lauro Luís Martins Medeiros de; Ribeiro, Ana Paula Badan; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2014Desenvolvimento de terminologia descritiva para warmed-over flavor em carne assada bovinaLage, Moacir Evandro; Godoy, Helena Teixeira; Bolini, Helena Maria André; Oliveira, Raphael Rocha de; Oliveira, Antônio Nonato de; Nicolau, Edmar Soares; Rezende, Cíntia Silva Minafra e-Artigo
2012Avaliação do perfil sensorial e teste de consumidor de batata palhaSantos, Bibiana Alves dos; Formighieri, Raquel; Martins, Adriele; Ribeiro, Maria Cecília Enes; Maus, Diogo; Ignácio, Ana Karoline Ferreira; Fontana, Larissa; Bedoya, Noelia; Paula Junior, Aparecido; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2014Sensory profile and drivers of liking for grape nectar among smoker and nonsmoker consumersVoorpostel, Cristiane Ramos; Dutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2013Sensory and physicochemical evaluation of acerola nectar sweetened with sucrose and different sweetenersDutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2006Avaliação sensorial de sorvete formulado com produto de soro ácido de leite bovinoSilva, Karla; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2006Perfil sensorial de pão de forma integralBattochio, Juliana Rosa; Cardoso, Juliana Maria Porto; Kikuchi, Mariana; Macchione, Mariana; Modolo, Juliana Stefanon; Paixão, Andréa Letícia; Pinchelli, Andréa Mattos; Silva, Alessandra Regina da; Sousa, Valéria Caselato de; Wada, Joeni Keiko Alves; Wada, Joyce Kazue Alves; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2016Time-intensity profile of pitanga nectar (Eugenia uniflora L.) with different sweeteners: sweetness and bitternessFreitas, Mírian Luisa Faria; Dutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo
1-Dec-2008Avaliação do perfil sensorial de chá light sabor pêssegoOsawa, Cibele Cristina; Ferrari, Cristhiane Caroline; Siqueira, Priscila Becker; Brito, Carlos Alexandre Koguishi de; Sanvido, Gustavo Braga; Botelho, Adriana Prais; Alves, Leonardo Rangel; Cardoso, Cláudio Fernandes; Moais, Viviane Helena Ferreira; Melo, Lauro Luís Martins Medeiros de; Ribeiro, Ana Paula Badan; Bolini, Helena Maria André-Artigo de periódico
1-Aug-2012Sensory profile of warmed-over flavour in tenderloin from steers supplemented with alpha-tocopherolLage, Moacir Evandro; Godoy, Helena Teixeira; Bolini, Helena Maria André; Oliveira, Raphael Rocha de; Rezende, Cíntia Silva Minafra e; Prado, Cristiano Sales-Artigo de periódico