Browsing by Author Goncalves L.A.G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2012Changes In Breaded Chicken And Oil Degradation During Discontinuous Frying With Cottonseed Oil [alterações Em Frango Empanado E Degradação Do óleo Durante A Fritura Descontínua Em óleo De Algodão]Osawa C.C.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2000Relationship Between Water Activity And Texture Of Roasted And Salted Cashew KernelLima J.R.; Campos S.D.S.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
1998Piqui (caryocar Brasiliense Camb) Oil Triglyceride Composition Modification By Enzymatic Way [modificação Por Via Enzimática Da Composição Triglicerídica Do óleo De Piqui (caryocar Brasiliense Camb)]Facioli N.L.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
1998Effect Of Different Packaging Conditions On Storage Of Roasted And Salted Cashew NutLima J.R.; Goncalves L.A.G.; Silva M.A.A.P.; Campos S.D.S.; Garcia E.E.C.-Artigo de periódico
2002α- And γ-tocopherol Levels In Nelore Steer Blood Plasma After A Single Oral Treatment Of Soybean Oil Deodorizer Distillate (sodd)Borher J.R.Z.; Goncalves L.A.G.; De Felicio P.E.-Artigo de periódico
2006Soybeans Crude Oil Miscella Degumming Utilizing Ceramic Membranes: Transmembrane Pressure And Velocity Effectsde Carvalho C.C.; de Souza M.P.; da Silva T.D.; Goncalves L.A.G.; Viotto L.A.-Artigo de periódico
2007Chemical Interesterification: Alternative To Production Of Zero Trans Fats [interesterificação Química: Alternativa Para Obtenção De Gorduras Zero Trans]Ribeiro A.P.B.; Leite J.M.; De Moura N.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2007Enzymatic Membrane Reactor And Supercritical Fluids: Process Association [reator De Membrana Enzimático E Fluidos Supercríticos: Associação De Processos]De Moura J.M.L.N.; Ribeiro A.P.B.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2007Refining Of Rice Bran Oil (oryza Sativa L.) To Preserve γ-orizanol [refino De óleo De Farelo De Arroz (oryza Sativa L.) Em Condições Brandas Para Preservação Do γ-orizanol]Paucar-Menacho L.M.; Da Silva L.H.; Sant'Ana A.D.S.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2013Odor Significance Of The Volatiles Formed During Deep-frying With Palm OleinOsawa C.C.; Goncalves L.A.G.; Da Silva M.A.A.P.-Artigo de periódico
2013Interesterification: Alternative For Obtaining Zero Trans Fat Bases For Food ApplicationsRibeiro A.P.B.; Goncalves L.A.G.; Gioielli L.A.; Basso R.C.-Capítulo de livro
2009Instrumental Methods For The Evaluation Of Interesterified FatsRibeiro A.P.B.; Basso R.C.; Grimaldi R.; Gioielli L.A.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico