Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/322508
Type: TESE
Title: Caracterização de acidos graxos, tocoferois e fitosterois em frutas e castanhas das regiões norte e nordeste do Brasil
Title Alternative: Fatty acids, tocopherols and phytosterols characterization in north/northeast fruits in Brazil
Author: Costa, Paulo Afonso da
Advisor: Godoy, Helena Teixeira, 1957-
Subject: Ácidos graxos
Tocoferois
Fitosterois
Frutas
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: COSTA, Paulo Afonso da. Caracterização de acidos graxos, tocoferois e fitosterois em frutas e castanhas das regiões norte e nordeste do Brasil. 2007. 200 p. Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP.
Date Issue: 2007
Appears in Collections:FEA - Dissertação e Tese

Files in This Item:
File SizeFormat 
Costa_PauloAfonsoDa_D.pdf23.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.