Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/249100
Type: DISSERTAÇÃO
Degree Level: Mestrado
Title: Monitoramento da fermentação da d-glicose pela Saccharomyces cerevisiae por microcalometria de fluxo
Author: Bazzani, Carmen Silvia Rincon
Advisor: Volpe, Pedro Luiz Onófrio, 1947-
Subject: Colorimetria
Termoquímica
Language: Português
Editor: [s.n.]
Citation: BAZZANI, Carmen Silvia Rincon. Monitoramento da fermentação da d-glicose pela Saccharomyces cerevisiae por microcalometria de fluxo. 1991. [84]f. Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Instituto de Quimica, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/249100>. Acesso em: 13 jul. 2018.
Date Issue: 1991
Appears in Collections:IQ - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Bazzani_CarmenSilviaRincon_M.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.