An all-natural blue colorant based on milk and Genipa americana L. for the food industry [recurso eletrônico] : obtaining, reaction mechanism, and particle design using prebiotic carriers

An all-natural blue colorant based on milk and Genipa americana L. for the food industry [recurso eletrônico] : obtaining, reaction mechanism, and particle design using prebiotic carriers

Maria Isabel Landim Neves

TESE

Inglês

T/UNICAMP N414a

[Corante natural azul à base de leite e Genipa americana L. para a indústria de alimentos]

Campinas, SP : [s.n.], 2022.

1 recurso online (173 p.) : il., digital, arquivo PDF.

Orientadores: Maria Angela de Almeida Meireles Petenate, Éric Keven Silva

Tese (doutorado) – Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos

Resumo: O interesse por alimentos saudáveis tem crescido devido ao aumento da disponibilidade de informações acerca dos problemas de saúde ocasionados por uma alimentação inadequada. O novo perfil de consumidores busca por ingredientes naturais e funcionais que trarão benefícios à saúde. Deste modo,...

Abstract: Interest in healthy foods has grown due to the increased availability of information about health problems caused by inadequate nutrition. The new consumer profile is looking for natural and functional ingredients that will bring health benefits. Thus, to meet this new demand, the food...

Requisitos do sistema: Software para leitura de arquivo em PDF

An all-natural blue colorant based on milk and Genipa americana L. for the food industry [recurso eletrônico] : obtaining, reaction mechanism, and particle design using prebiotic carriers

Maria Isabel Landim Neves

										

An all-natural blue colorant based on milk and Genipa americana L. for the food industry [recurso eletrônico] : obtaining, reaction mechanism, and particle design using prebiotic carriers

Maria Isabel Landim Neves